Eddie apporterar

Här kommer en liten video på Eddie när han apporterar 😀 Youtube är dock otroligt segt idag när man skall ladda upp så dom säger att dom håller på att bearbeta filmen fortfarande efter ungefär hundra år (känns det som *suck*) så kvalitén är lite sämre just nu men imorgon är den förmodligen bättre antar jag.
Vi hann tyvärr inte filma Hugo när han rejsar men det får ni kanske se imorgon 😉 . Den som väntar på något gott..

Väntar på husse!

Jag och Hugo sitter framför datorn och väntar på att husse skall komma hem. Tänkte ju filma hur duktig Eddie är på att apportera och hur snabb Hugo är när han springer efter laserpekaren 🙂 Så vi återkommer när husse kommit hem 😉
/Heidi & Hugo

Tävling och sele

Martina som har bloggen Cattio har en tävling. Man kan vinna ett kattsmycke så gå in på Martinas blogg och tävla 🙂

tavlingsmycke_79955529
Sen fick jag en fråga av Micke ang selen jag köpte till Theodore. Han hade tydligen samma problem som jag att hitta en stor sele till sina stora katter och undrade vad det var för märke på selet. Det är ju just det jag tyvärr inte kommer ihåg. Står inget på den heller men jag köpte den på CRT Zoologiska i Haninge. Bor du i Sthlm Micke så gå dit. Om inte så kanske någon som handlar där skulle kunna kolla vad det är för märke på den här selen? Jag skall tyvärr inte dit den närmaste tiden.
DSC00139
Den finns i brun rutigt också.

Våningssäng

Tror det är första gången pojkarna har förstått att det här är en våningssäng 😀
DSC00161 - Kopia
DSC00164
Som ni ser så har min mobilkamera börjat bli ännu sämre, tar ju sjukt suddiga bilder och videokameran går inte att sätta på från och till, har sagt det länge nu men jag skall gå tillbaka till butiken med den, tycker jag borde få en ny mobil faktiskt. Ville ju visa er hur duktig Eddie är på att apportera men gick inte att filma och batteriet var slut på digitalkameran.

Hoppa till verktygsfältet