Djurfamiljen

Åh nej vi glömde

Spread the love

Åh nej vi glömde att det var Black cat day igår. En dag när man uppmärksammar just dom svarta katterna lite extra.
Black cat day

Visste ni att det är dom svarta katterna som oftast blir kvar längst på katthem. Jag kan personligen inte alls förstå varför då svarta katter är sååå vackra. Som små pantrar.

Så det är därför Black cat day finns för att dom svarta katterna behöver uppmärksammas lite extra.

Skulle du kunna tänka dig att skaffa en svart katt?

2 tankar om “Åh nej vi glömde

  1. Elin Eurén

    svarta katter är särskilt vackra jag kan facinerat kolla in dom extra mycket när jag ser dom på bild eller i närområdet där det finns två svarta katter har jag för mig som bor på nedre botten och påminner om mina föräldrars och min och syrrans älskling Lussan. Hon kallades lilla pantern av grannarna eftersom hon hade gula ögon

Kommentera