Bebisar?

Spread the love

Idag när jag tittade på Lunas bröstvårtor så såg de mer rosa och svullna ut. Dock brukar man ju säga att ”hallontuttar” syns ungefär vid tre veckor och hon är på 8e dagen (typ), OM hon är dräktig. Så ja vet inte än men hoppas kan vi ju att det är små bebbar där inne. Någon som varit med om att katthonans tuttar börjat bli rosa i ett tidigt stadie?

Tänk att Luna busan också varit jätteliten ♥

14 tankar om “Bebisar?

 1. Mary

  Vad dom är söta när dom är små! Fast iof så tycker jag dom är söta när dom är stora också:)
  Vore ju jättekul om Luna har små i magen.
  Det där ”luktröret” är spännande. Vår förra katt Monster såg man verkligen på när han lagrade något där och luktade extra. Tottan och Adam är inte alls lika tydliga när de gör det. Brukar tänka att det måste vara riktigt sjysst när det är något som luktar riktigt gott som nybakat eller så värre om det luktar illa:) Fast katter sorterar väl inte så utan efter intresse och analysera doften.

  Sv Vi kommer nog till stockholm fler gånger och då tittar jag gärna förbi om du vill ha besök:)

  1. heidi Inläggets författare

   Ja håller med de är söta både som stora och små. Fast så klart söta på ett bebis gulligt sätt som små 🙂

   Jaaa visst vore det. Jag hoppas stenhårt på att hon har bebisar där i inne.

   Ja håller med att man ser olika katter använda det olika mycket. Haha ne katte verkar ju snarare tycka det vi tycker luktar äckligt luktar gott för dom. Typ svettiga skor haha.

   Ja men det är bara att höra av dig innan. Vore ju kul om du kom förbi 🙂

 2. Åsa

  Det låter ju lovande! 🙂 Förstagångshonor kan man ofta se tecknen på mycket tidigare än de vanliga tre veckorna. Tuttarna är ofta mikroskopiska och helt vita innan de har haft kattungar första gången, så har de svullnat och är rosa, så kan vi nog hoppas… Har hon gått upp något i vikt?

  1. heidi Inläggets författare

   Här hoppas vi massor och idag såg ja ju att det svullnat mer 😀 ja du såg ju bilden jag skickade.
   Vetu, jättelagom till det här så gick vår våg sönder så jag har ej vägt henne nu. Men det jag ser på hennes kropp är att hon gått upp det hon gick ner när hon var på dejtingvecka.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet