Djurfamiljen

Bilder från Vimeddjurs singelmingel för hundintresserade

Spread the love

Igår ordnade mina kollegor på Vimeddjur ett jättefint singelmingel för hundägare och hundintresserade. Jag tänkte passa på att säga hej till mina kollegor som jag tyvärr inte träffar ofta just nu när jag fortf är sjuk så jag åkte förbi eventet med en av mina bästa kompisar Elaine. Det bjöds på macka och dricka. Deltagarna fick även en jättefin goodiebag värd 500 kr. Hundpsykologen Kicki Fellstenius visade hur man kör rallylydnad och deltagarna fick prova på med sina hundar 🙂 Eventet blev lyckat. Nästa gång blir det event för alla slags hundägare och hundintresserade, alltså inte bara för singlar.

Här kommer lite bilder från eventet:
Vimeddjurs singelmingel

Här går Kicki igenom hur man kör rallylydnad 🙂
Vimeddjurs singelmingel

Vimeddjurs singelmingel

Vimeddjurs singelmingel

Den söta pudeln och hans husse klarade rallylydnaden fint 🙂

Vimeddjurs singelmingel

Avslutade med en fika på Espresso house tillsammans med Elaine 🙂

Fika på espressohouse

Såna här djurevent är väldigt roligt tycker jag 🙂 Längtar jättemycket efter att jobba igen så jag kan vara med och styra upp event.

Tycker ni det är roligt med djurevent?

 

2 tankar om “Bilder från Vimeddjurs singelmingel för hundintresserade

Kommentera