Blivande skärgårdskatter ;-)

Spread the love

Varje gång jag och Christian har varit på hans familjs lantställe i skärgården så brukar jag tänka på att katterna skulle trivas SÅ bra där ute. Särskilt Hugo och Theodore som är grabbarna som ÄLSKAR äventyr. Ställer jag fram en transportbur så kryper de snabbt in och är redo för äventyr. Luna skulle nog också gilla det även om hon nog skulle va försiktig i början men är jag med så brukar det vara väldigt lugnt 🙂 Eddie är väll den som skulle vara väldigt orolig i början men tror nog att han skulle uppskatta det efter ett tag när han får jaga fjärilar och ligga och slappa på klipporna.
Tyvärr har Christian allergiker i familjen så vi får inte ha med katterna i huset men köper vi båt så skulle vi kunna ha med katterna ut 🙂 och sova med dem i båten. Får se om en båt kanske blir av till nästa sommar. Måste ju räkna på om vi har råd osv. Det kostar ju att underhålla en båt, båtplats och köpa båten.

Sån här båt skulle passa oss tror jag 🙂

Den här bilden är tagen vid en sjö men det ser nästan ut som det är vid havet 🙂

10 tankar om “Blivande skärgårdskatter ;-)

 1. MICAELA

  Sån underbar skärgårdsbild! En båt är inte fel, men man får ju som du säger se på kostnaderna. Men, det är värt det! Vi har ju en liten eka, men det skulle vara skönt med en båt att övernatta i 🙂

  Kramis fina du

  1. heidi Inläggets författare

   Tack 🙂
   Verkligen inte fel. Ja det tror jag också. Både jag och älsklingen blir så rofyllda av havet. Och jag tror nog katterna också kommer älska det.

   Kraamis <3

 2. Åsa

  Det verkar vara en sådan båt som vi har, en Flipper 510. Den funkar alldeles utmärkt för vår familj, och även att sova i någon natt även om det inte finns någon riktig kojplats. Det dyraste med båten är nog inte inköpet utan kajplatsen – iiinte billigt inne i stan!

  Härliga bilder! 🙂

  1. heidi Inläggets författare

   Ja de är en en flipper 🙂 den tillhör Christians familj.
   Ah vi har kikat runt och det kostar ju en del att ha båtplats. Håller på att kika runt vilken båtklubb vi skall ställa oss i kö hos osv. Finns de som har överkomliga priser.

   Tack 😀

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet