Busungen

Spread the love

Lyckades fånga ett brott på bild 😉

Luna planerar sitt brott..

Nu slår hon till!!

Och där försvinner husses solglasögon spårlöst..

Våra små busfrön tar ofta saker från bordet för det är ju så roligt att undersöka allt 😉 Är era katter också så?

12 tankar om “Busungen

 1. Åsa

  Oj, oj, oj, vad lik mamma Liv hon är!! *förstummad* Liv stjäl också saker från bord och drar ner det på golvet. Sedan lägger hon allt i vattenskålen och är så oskyldig sååååå! <3<3<3 Du får ta lite porträtt på tjyven åt mig att sätta in på hemsidan! :o)

 2. Mary

  Haha..vilka bra bilder:)
  Våra katter ”stjäl” från bordet också ibland. Bara pilla lite med tassen oj föll det ned?!
  Det roligaste var nog när Adam stal min sista bit plätt. Han brukar ligga i knät när vi äter och just den här gången måste det ha luktat intressant eller nått var micrade lidl plättar. Han tittade varje gång jag stoppade in en tugga och så när jag skulle ta sista tuggan kom en jättesnabb vit tass och slog till gaffeln plättbiten fastnade på tassen men när jag skuffade ned honom så for den iväg och han tog den nästan innan den landat i munnen och sprang iväg:)

  Kul att du antog utmaningen:)

 3. Joanna

  Vilken bandit!!! hihihihi. Får jag låna den översta bilden på tjyven till min blogg? Länkar så klart. När jag såg bilderna kom jag på massa roliga historier om våra gamla katter och tänkte gör ett inlägg imorgon men har inga digitala bilder på dom.

 4. sofia

  pennor är ju en favorit. De petas ner på golvet och göms gärna under mattorna så husse el matte trampar på dem sen , vilket gör ont!! 😉 Men jag får skylla mig själv lite. När jag sitter o pluggar hemma och inte har tid o leka med dem , brukar jag kasta en penna då o då som de kan jaga. Så nu för tiden bara de ser en penna ligga på bordet ska den petas ner på golvet, hihi, men det gör inget! 🙂 Du frågade om kattuppfödningsboken verkar bra. Tyvärr så han jag inte läsa så mycket i den som jag hade önskat i helgen, det blev mest kurslitteratur istället, har väldigt mycket i skolan nu :/ Men jag har bläddrat i den, och den verkar väldigt bra, mycket matnyttig information. Jag blev tipsad om boken av en uppfödare, så den är nog väldigt bra!

 5. Gunilla och Frasse

  Frasse gör också så, det är så sött när de petar med tassarna och använder dem som händer. Ibland blir Frasses framben till ett slagträ – han liksom klipper till grejorna med benet rakt och stelt. Ser jätteroligt ut 😀
  Inte klokt så söt Luna är!
  Kramar och tassklappar

 6. Karin Kåserar

  Hahahaha! Va charmigt busig hon är.

  Jodå, det händer. Morris förståss :-). Han har ju en förkärlek till mina nagelfilar. En av dem är hans leksak numera och är bruten i två delar.

  Sv: Va gullig du är :-). Jag har i och för sig en kulmage, men ändå. Jag får se det så här istället: Jag måste vara otroligt smal i övrigt…

 7. heidi Inläggets författare

  Åsa:
  Ja det syns vem som är mamma till Luna 😀
  Haha undrar varför just i vattenskålen? Här lägger katterna gärna sina leksaker på min sida av sängen, tror det är present till mig 😉
  Jag skall absolut försöka ta lite bilder åt dig 🙂

  Maria:
  Hihi ja katter är verkligen busungar 😉

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet