Djurfamiljen

Dag 10 – Ett roligt ögonblick med din katt

Spread the love

Då kör vi Dag 10 – Ett roligt ögonblick med din katt

Det finns så många roliga ögonblick med katterna men ska välja en som jag gapskrattade åt.

Syrran kommer förbi här med sin kompis. Kompisen hade med sig en bag då hon skulle sova hos syrran. Efter ett tag ska dom hem till syrran. Det tar en kort stund och så ringer det på dörren. Jag tänker att syrran säkert glömt något. Jag öppnar dörren och där står syrran med Eddie i famnen. Jag började gapskratta och undrade varför tusan hon hade Eddie med sig. Det visade sig att syrrans kompis hade haft bagen lite öppen och Eddie tyckte det var en mysig plats att lägga sig på. När de skulle gå hade syrrans kompis tänkt att fasen va saker jag hade med mig men inte tänkt att de kunde ligga en katt där i. Innan de går ut ur porten så ska de lägga ner något i bagen och hittar Eddie där.

Jag gapskrattade verkligen när detta hände. Tokkatt han är Eddie. Ingenting sa han heller när dom gick. I en vanlig transportbur blir han alltid orolig och jamar men bagen va tydligen okej.

Min tokis ♥
eddie (2)

Kommentera