Djurfamiljen

Dag 9 – Viktiga egenskaper när du väljer katt

Spread the love

Nu kör vi Dag 9 – Viktiga egenskaper när du väljer katt

Jag måste säga att jag gillar både pigga och lugna katter. Det viktiga är nog att det klickar mellan mig och katten. De personkemi helt enkelt. Dock eftersom jag är en social person så för kattens skull skulle jag nog välja en katt som inte är rädd av sig då de rätt ofta är folk hemma hos mig. Jag har visserligen tämjt skyggisar som jourhem tidigare och vet hur underbara och tama det kan bli men svårt att veta innan om den katten kommer tycka de okej med andra människor också. Kanske om jag först är jourhem så jag kan se hur det utvecklar sig. Förstå mig rätt, det handlar inte om att jag inte tycker skyggisar ska få en chans men jag tror en katt som tycker de jobbigt med människor inte mår så bra hos en familj som ofta har besök av vänner och bekanta. Man ska välja katt efter hur ens liv ser ut helt enkelt så det blir så bra som möjligt för katten också.

eddie

Kommentera