Djurfamiljen

Dominus första dagar hos oss

Spread the love

Nu ska jag berätta om Dominus första dagar hos oss. Vi åkte och hämtade honom i torsdags. Han var ledsen en stund i bilen när vi började åka hemmåt. Vi bor bara 10 min med bilen från uppfödaren Anna så det var inte så långt att åka.
Så här trött blev han efter första dagen hos oss.
unnamed

Gick ännu bättre än jag trodde med katterna. Han hetsar inte upp sig angående katterna men han gör lekinviter, då kan katterna bli sura och går därifrån. Men ligger han lugnt i soffan är det ok. Här gosar jag både med Eddie och Dominus ♥
dominus

Bakom lägenhetshuset där vi bor finns en liten miniskog. Där är det kul att nosa och kika tycker Dominus.
dominus

Eftersom Dominus känns väldigt trygg så åkte vi till Arken zoo och Granngården idag och han fick följa med. Han tyckte det var spännande att kika runt på Arken. Massa intressanta lukter. Vi köpte en bilsele till honom och mer foder.
dominus
På Granngården köpte vi en fodertunna till hans foder. Vi fick beröm för han var så cool med saker och ting. Sa att det är tack vare Anna (Mezzenza´s Cane corso kennel) som har socialtränat valparna så bra. Hon har gjort ett toppen jobb med hela kullen 🙂 ♥ Trygga och framåt valpar.
dominus
Hade ju velat ha en svart egentligen men fanns bara den här färgen kvar. Ah den förvarar fodret bra iaf 🙂

Så här busig blir han flera gånger om dagen. Då gäller det att se upp haha 😉
dominus

Nu när jag skriver så vaknade han och började busa. Men när vi kom hem var han trött och somnade. Tror han kommer sova gott inatt efter dagens äventyr 🙂
dominus

Kommer snart ut videos också. Christian har jobbat mycket så han har inte hunnit och jag kan inte redigeringsprogrammet själv. Men nu är han lite hundpappaledig så nu hinner vi med videos.

Hoppas allt är bra med er?

6 tankar om “Dominus första dagar hos oss

Kommentera