Eddie apporterar

Spread the love

Här kommer en liten video på Eddie när han apporterar 😀 Youtube är dock otroligt segt idag när man skall ladda upp så dom säger att dom håller på att bearbeta filmen fortfarande efter ungefär hundra år (känns det som *suck*) så kvalitén är lite sämre just nu men imorgon är den förmodligen bättre antar jag.

Vi hann tyvärr inte filma Hugo när han rejsar men det får ni kanske se imorgon 😉 . Den som väntar på något gott..

6 tankar om “Eddie apporterar

  1. Elina

    Apport kan jag nog snart lära Tuva. (; Hon kommer med leksaken ibland om jag sitter o pluggar o vill bara att jag ska slänga iväg den varje gång hon kommer med den. (; Ja, hennes temprament är noll eller hundra verkligen, antingen är hon jättelugn eller så är hon hundraprocent raca-runt-busig o galen. Hittills finns det inget mitt emellan. Ragdollavslappnad är hon ju väldigt ofta dock, särskilt om man bär på henne. (: Mamma älskar att bära henne så att benen dinglar lite, för så har det aldrig gått att göra med våra katter i M-lund. (för övrigt verkar det som om det mest humana nu är att ta bort Totte därhemma i M-lund, för han är för senil för att sj må bra) Hon har vuxit en del, men som vanligt är det ju andra som märker de största skillnaderna o jag som förvånas över att det faktiskt hänt något med matvraket hemma! (; (hon älskar mat) Kram!

  2. Emma.R

    Apporterar gör Puma också, han älskar att springa efter sin lilla hjärtformade älsklingsmus och lägga den framför mina fötter. Ser ut som om Eddies Husse inte var en mkt bättre kastare, men det är svårt.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet