Finns mina gamla bloggvänner kvar?

Spread the love

Finns mina gamla bloggvänner kvar? Som ni vet bloggade jag väldigt flitigt från 2009 fram till typ 2014 då jag blev sjuk och är nu igång igen 🙂  Bloggen var välbesökt och jag hade många fina bloggläsare och bloggvänner. En del av er har jag hittat tillbaka till och ni ligger i min blogglista. Men eftersom materialet är överflyttat till denna nya bloggadress så glömde jag bort att spara mina bloggvänners länkar. Ser att det redan är en hel del besökare här men har ingen aning om vilka som läser.

Hojta till om ni fortfarande bloggar så lägger jag till er i listan och ni som läser bloggen får gärna lämna ett litet avtryck (funkar både med facebook kommentar och vanlig kommentar) eller mail. Skulle vara så kul om även mina gamla läsare hittar tillbaka 🙂

Bilden har inget med inlägget att göra men Luna var så stolt mamma när hon hade kattungar Det lyser kärlek i bilden.
Finns mina gamla bloggvänner kvar?

bannerbloggportal

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet