Djurfamiljen

Fodervärd sökes eventuellt till Afrikansk Pygméigelkott (inte Amy)

Spread the love

Hörrni här i Stockholm har vi inte haft någon storm än, hur är vädret hos er?

Som ni vet så är det planerat att ta kull på Amy. Har även lite andra planer när det gäller aveln, letar eventuellt fodervärd till en Afrikansk Pygméigelkott (Den igelkotten kommer senare överlåtas på fodervärden). Finns det någon ansvarsfull person i Stockholmsområdet som är intresserad så hör av er på min mail: kattfamiljen@gmail.com

Så liten Amy var när hon var en liten kotteunge ♥

Amy Rose

5 tankar om “Fodervärd sökes eventuellt till Afrikansk Pygméigelkott (inte Amy)

  1. heidi Inläggets författare

   Hoppas du inte blåser bort!
   Det är Amy på bilden, men jag letar runt efter en avelshane som jag vill ha fodervärd till. Hade du bott i shlm hade du absolut varit en person jag kunnat tänka mig 🙂

   kraam

Kommentera