Följ mig på jobbet också

Spread the love

Jag går fortfarande omkring har inte riktigt fattat att jag faktiskt äntligen sagt upp mig och bytt till ett riktigt roligt jobb 😀 Kommer väll fatta när jag börjat jobba på riktigt.
Ni är ju många som följer Kattfamiljen dagligen båda via blogg, Instagram och Facebook. Vill ni så kan ni följa mig på jobbet också. Här hittar ni Vimeddjurs; Facebook och Instagram.

Sen en annan sak. På Vimeddjur skriver vi ju reportage/artiklar om människor som älskar djur och om djur. Har ni något speciellt ni skulle vilja dela med er av eller vet någon/några som skulle passa för ett reportage så maila mig gärna: Kattfamiljen@gmail.com Jag garanterar inte att det blir en artikel men tips är alltid välkommet.

Även företag är alltid välkomna att höra av sig för samarbete både med Kattfamiljen och Vimeddjur 😀

2 tankar om “Följ mig på jobbet också

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet