Första läsar presentationen :-)

Spread the love
Hej mitt namn är Pelle och jag är en halv skogkatt/bondkatt , jag bor i Hudiksvall med min husse som heter Stefan.

Läsar presentation

Jag är fyra å ett halvt år gammal. Vi bor i en lgh där husse har gjort i ordning balkongen till mig , han har glasat in den åt mig. Så det är mitt eget rum.
Men jag är mest i lgh med husse , tycker om att ligga på hans mage å sova. brukar busa med husse på nätterna, det tycker jag är jätte kul , fast inte husse”s”.
Jag brukar vara hos husses föräldrar i bland å hälsa på , dom bor i ett hus på landet å där får jag springa som jag vill , jätte härligt , men det är skönt att få komma hem sedan , då brukar jag sova i flera dagar.När husse hade sin affär var jag med honom på jobbet 6dagar i veckan , var jätte kul att få träffa alla kunder som kom in i affären , men husse fick problem med ryggen så han har fått operera sig nu och fått stänga ner butiken.
Ja det var lite om mig det
MVH
Pelle och Husse Stefan
Vill du också presentera dig ? Läs mer här.

En tanke om “Första läsar presentationen :-)

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet