Fortfarande ett busfrö

Spread the love

Som ni vet så har ju Luna alltid varit ett busfrö. Har fått höra några gånger att hon lugnar nog ner sig när hon blir äldre eller när hon fått sin första kull osv. Ja när hon var dräktig lugnade hon er sig avsevärt men det var nog förmodligen för hon i början mådde illa och sen när magen växte hade hon nog helt enkelt inte ork att busa som förr. Men jag märkte att ju äldre kattungarna blev ju mer busade hon med dom och nu när kattungarna flyttat är Luna sitt vanliga busiga jag igen. Hihi nu kan hon va lite barnslig själv när hon inte har ungar att ta hand om 😉 Tycker det är häftigt att Luna har varit en så otroligt bra mamma. Var lite orolig för hon har varit lite fjortis kan man säga men så fort hon fick sina ungar så var hon en jättebra och ansvarsfull mamma. Men någon lugn och tråkig mamma blir hon nog aldrig, sådan matte sådan katt. Jag kommer nog också bli en sån där lite busig mamma  den dagen jag får barn 🙂

Hihi här är en riktigt skön bild jag tog för ett tag sen när Luna och Eddie brottas. Kolla Eddies min 😉 *fniss*

6 tankar om “Fortfarande ett busfrö

 1. Modekatt

  Hahaha så söta 🙂

  Det tror jag med 🙂 du kommer nog att vara en busig mamma som Luna 🙂 & som jag hihihi
  Häromdagen så upptäckte jag att jag fick plats i Leontins spjälsäng , crazy mom!Han tyckte det var lite konstigt samtidigt roligt att mamma var i hans lilla säng 🙂
  Kram

  1. heidi Inläggets författare

   Viss är dom 🙂
   Härligt att du är en busig mamma. Bara för man blir förälder behöver man ju liksom inte bli tråkig.
   Haha ja men de kul när man gör lite sånna där saker 😉

   Jag och Christian var på citygross en fredag så såg vi en familj där barnen ville åka såna där typ flygplan, bilar m.m där man stoppar i 5 kr. Föräldrarna sa nej, då vände sig Christian till mig och sa: Älskling, vi får aldrig bli så där tråkiga föräldrar, ungarna kunde väll fått göra en kul grej, de ju fredag liksom. Jag svarade haha de nog ingen risk, vi lär väll åka med ungarna på dom där grejerna liksom 😉

   Kraam

  1. heidi Inläggets författare

   Visst är det 😀 Hihi ja, jsg tänker på typ Rocky när jag ser den bilden.
   Ja hon tycker nog de skönt att nya familjer tagit över ansvaret nu. MYCKET jobb med 6 jättebusiga barn som är överalt.

   Kramar

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet