Djurfamiljen

Gissa vem jag fick klappa igår!

Spread the love

Hihi ja gissa vem jag fick klappa igår 😉 ! Igår så åkte jag och Christian hem till syrran en sväng. Dio satt i fönstret och spanade på oss när vi kom.
Gissa vem jag fick klappa igår!

Satte mig i soffan och efter en stund bestämmer sig Dio (Hette Elis på katthemmet) för jag är en snäll moster så han hoppar upp i soffan och jag får klappa sötnosen ♥ Tänk så modig han är! När han kom till Södertälje katthem så var han livrädd för människor. På katthemmet gjorde dom ett jättejobb med honom men han var fortfarande väldigt osäker så han fick komma som jourkatt till min syster och sen han fick stanna och blev hennes katt. Dio har utvecklas massor och har blivit gosig.
gissa vem jag fick klappa

Fina storebrorsan Nikki (Hette Bertil på katthemmet) som också är från Södertälje katthem ♥
södertälje katthem

Brorsorna tillsammans 🙂
södertälje katthem

Skyggisar kan definitivt bli tryggisar ♥

Stödjer du något katthem?

4 tankar om “Gissa vem jag fick klappa igår!

Kommentera