Gosat med Lunas halvbror!

Spread the love

Igår var jag ju på middag hos Therese som är fodervärd till Lunas söta halvbror Aslan. Lunas och Aslans uppfödare Åsa var också där :), vi hade det jättetrevligt och Therese hade lagat jättegod mat.

Gosade så klart med Aslan också, vilken mysig kille han är ! Vääääldigt floppyy dvs avslappnad och ääääälskar att bli upplyft. Hihi sötaste var när han ville leka ta fatt med matte Therese precis som Luna gör här hemma med mig.
Aslan

Gosa är Aslan bäst på 😉

När vi skall i väg på utställning i Linköping så skall jag och Luna förmodligen sova hos Therese natten till lördagen för vi kommer åka vääääldigt tidigt på lördag morgon. Kommer bli kul att se hur Luna och Aslan reagerar på varandra. Ragdolls brukar ju vara väldigt lättsamma när det gäller att umgås med andra katter så förhoppningsvis kommer dom busa en massa 🙂

Tog lite bilder på sötis Luna idag. Haha hon har ju en förmåga att se väldigt skeptisk ut på ett sött sätt.

Va fotar du för?

13 tankar om “Gosat med Lunas halvbror!

 1. Kjelle Bus

  Vilken sötis Aslan är säger matte , jag tycker nog allt att Luna är sötast jag 🙂

  Min knuta efter Rabiesvaccinationen har jag haft i 1 månad 🙁
  Eftersom den var inflammatorisk så vill veterinären ta bort den eftersom just såna knutor kan bli cancer.
  Har knutan försvunnit så ska det inte vara någon fara vad vi vet , så du behöver inte oroa dig för Luna.

 2. Mary

  Fin han är Aslan. haha.. söt Luna! Adam brukar också ligga sådär på rygg i knät vid köksbordet:)

  SV Ja nog är det tråkigt att det blir mörkt. Det går ju så fort nu också och när man snart kommer in i augusti. Men katterna tycker det är mysigt, de brukar sitta på balkongbordet och spana ut i mörkret när vi kvällsvädrat nu när det varit så varmt och kvavt innan vi går och lägger oss. Kanske de kollar efter igelkotten som bor på våran gård, en kille i grannhuset var ut och matade den med kattmat och den var jättecool och inte alls rädd:)

  1. heidi Inläggets författare

   Ja han är jättefin 🙂
   Eddie brukar också ligga så, bästa myställningen 🙂

   Åhh igelkottar är så söta. Min syrra matade några igelkottar som bor i mammas trädgård och de vart så tama att de kom springande när hon ropade på dom för de visste att hon kom med kattmat 🙂

 3. Kattson

  Nog är det väl märkligt att det kan rymmas så många uttryck i en lite kattkropp? De kan ju se busiga, trötta, arga, rädda, lata… ut och ändå är ingen katt den andra riktigt lik. Det syns verkligen att Luna trivs i husses famn.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet