Gott nytt år !

Spread the love

Vill önska er alla ett riktigt Gott nytt år och hoppas ni får ett toppen 2013! Eftersom vi båda är förkylda så blir det bara mys och middag här hemma. Köpte extra smarrig kattmat på zooaffären, så katterna får en riktigt god nyårsmiddag 🙂

porta 21

Hoppas ni slipper allt för mycket raketer och smällare. Här har de redan börjat smälla men än så länge reagerar inte katterna som tur är.

Gott nytt år önskar Kattfamiljen!

4 tankar om “Gott nytt år !

 1. Alice

  Vi önskar er också ett jamargott nytt år!
  Här har de tyvärr smällt raketer i en vecka nu. *morrhårsdarr* Men som tur är skall matte vara hemma hos oss ikväll också.
  *nosbuffar*

 2. Mary, Fröken Tott och Adam

  Önskar er ett gott nytt år!
  Här hemma vågar vi inte testa lyxmat på nyår för Tottans mage. Men de verkade ganska nöjda ändå. Var inte speciellt mycket smällande och ingen av katterna brydde sig om det som lät. Fröken Tott ägande istället tolvslaget åt att nosbuffa och slicka på mattes näsa samt kurra högt:)
  Adam låg under glasbordet i vardagsrummet och slappade. Är skönt att katterna kan ta det med ro.

 3. Johanna

  Mina honkatter brydde sig inte så mkt i smällarna men hankatten var helt förstörd 🙁 dom smällde till och från i två dygn här och hankatten gömde sig under täcket i sängen och under soffan dessa två dygn, han slickade sig hysteriskt runt munnen och vägrade äta eller gå på lådan. Han var så stressad så han skakade och det gick inte att få kontakt med honom överhuvudtaget. 🙁

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet