Grattis husse/älskling!

Spread the love

Idag säger vi Grattis till vår älskade husse/älskling Andreas som fyller 28 år 😀 !!!

Igår showpreparerade jag och Åsa Luna. Hon vart såå fin så. Dock han jag inte ta några bilder tyvärr. Men jag och Andreas skall nog öva lite på show prepareringen på Theodore och Marwin så det kan bli lite bilder längre fram och steg för steg instruktioner.

Luna åkte ju med Åsa hem igår eftersom de skulle ju till utställningen tidigt idag. Luna verkade känna igen sin mamma och dom andra katterna för hon hade buffat på dom och verkade glad att se dom. Riktigt häftigt faktiskt för hon var ju en liten plutt på 12 veckor när hon flyttade och nu är hon 6 månader. Känns skönt i alla fall att hon är en tuff tjej och klarar av att vara borta från oss och har lätt för att umgås med andra katter. Nu hoppas jag att det går fint på utställningen för vår lilla fina tös 😀 hon skall ju ställas imorgon också och då skall jag & Jazmine dit och titta och ta med henne hem igen.

Ni kommer ihåg att jag berättade om den där veterinären som påstod att våra katter var feta va? Åsa som föder upp Ragdolls har ju bra koll på rasen och hon tyckte verkligen inte någon av katterna var fet. Marwin borde snarare gå upp i vikt och det kan jag hålla med om. Nu när han fällt vinterpälsen så ser man hur spinkig han är, skall ta kort på honom uppifrån så skall ni få se. Dock äter han bra och mår bra så det är ju inte så mycket att göra åt. Han är en smalis helt enkelt.

Idag är det förresten sista dagen på tävlingen om Da Bird och värdechecken på 50 kr. Tävla HÄR.

3 tankar om “Grattis husse/älskling!

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet