Här använder vi soffan flitigt

Spread the love

Attans vad förkyld jag är. Hade hög feber hela kvällen & natten och näsan rinner. Idag har jag bara mest legat i soffan med Eddie. Hihi han skall självklart göra kojor med täcket. Hade varit så mysigt att ta en promenad med någon av katterna, blir rastlös av att bara ligga men samtidigt blir jag nog inte friskare av en promenad och orken är inte så hög  så jag stannar i soffan och lite framför datorn.

Eddie i kojan

Kattfamiljen

hihi min lilla busunge

Kattfamiljen

2 tankar om “Här använder vi soffan flitigt

  1. Modekatt

    Aj då, hoppas du kryar på dig snart!Vårförkylningar är värst tycker jag.
    Han är så otroligt söt lilla charmtrollet!

    Skrev fel det är harar där ute på gården inte kaniner, var för trött den dagen 🙂

    Kramar på dig

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet