Har inte försvunnit ;-)

Spread the love

Om ni undrar vart jag håller hus så skall jag bara säga att vi håller på och renoverar här hemma. Igår fick katterna vara i köket hela dagen eftersom vi delade av ett rum och det sågades och borrades en massa. Det var inte populärt 😉 Ja ni kattägare vet ju att katter avskyr att känna sig inlåsta.

Skriver mer imorn skulle jag tro. Nu blir det vila och sen sova.

13 tankar om “Har inte försvunnit ;-)

  1. heidi Inläggets författare

   Det förstår jag. Men ibland kan det vara farligt att hjälpa till så mycket som ni katter gör. Inte vill vi ju att ni blir sågade i tassen eller får en hammare i huvudet.

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det är kul, kommer bli jättefint sen när det är färdigt 🙂
   Jo de försökte busarna här hemma säga också men jag tyckte deras säkerhet gick före. Har borrats och sågats en hel del och det kan ju bli lite farligt.
   Men katterna har självklart fått gå och kontrollera hur bygget ser ut när vi lagt ner för dagen och komma med synpunkter 😉 Kan säga att det har varit noggranna kontroller 😉

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det är verkligen inte populärt hos kissemissarna att bli instängda men för säkerheten så är det bra. Inte vill vi ju att det blir några sågar i tassen eller hammare i huvet.
   Men när vi lagt ner för dagen så har katterna självklart fått kontrollera bygget och komma med synpunkter 😉

 1. Mary

  Hur är era katter, blir de oroliga när det görs om osv?
  Läste någonstans att katter absolut inte ska utsättas mer än nödvändigt för sådant hm.. men våra katter tycks bli upplivade och tycka att det är kul.
  Förstår att ni stängde in dem alla i köket tycker det är lite besvärligt med 2 nyfikna missar:)

  1. heidi Inläggets författare

   Som tur är så nej, de verkar inte bli oroliga. Men VÄLDIGT sura över att behöva vara instängda i köket 😉
   Har sprayat feliway i förebyggande syfte men jag tror inte att det behövs egentligen. Hade det hemma så jag tog för säkerhet skull.
   Men när vi lagt ner bygget för dagen och katterna får gå och kika på det nya så kontrollerar dom det noggrant men de visar inga tecken på att vara stressade som tur är 🙂

   Ja det stämmer att en del katter reagerar väldigt kraftigt på tex renovering. De är verkligen så olika katterna.
   Men våra verkar nöjda så länge de har mat, vatten, rena toaletter och matte & husse i närheten 🙂

 2. LillaAqvila

  Ush ja det är inte poppis att bli inlåst vi låser in kattungarna i sovrummet när vi är på jobbet för det måste man om man är jourhem men det blir en del mjauande-och smit försök!!! 🙁 hoppasdet blir klart snart! *nosbuff*

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet