Djurfamiljen

En hemsk historia som slutade lyckligt !

Spread the love

Att det finns mååånga hemlösa katter i vårt land är vi som på något sätt engagerar oss i hemlösa katter mycket väl medvetna om. För en del slutar det hemskt och tragiskt. En del får kärlek sin allra sista tid i livet medans andra får dö ensamma ute i kylan. För andra slutar det lyckligt och de blir älskade katter och får en hel familj som älskar dom. En av dom som det slutade lyckligt för är så klart syrrans kisse Nikki Sixx. När han hittades var han i mycket dåligt skick och det var verkligen tur att Södertälje Katthem kunde ta hand om honom. Idag är Nikki en välmående, stilig och riktigt busig kille. Förutom min syster så har han en moster(jag) och mormor som bryr sig mycket om honom.

Syrran skulle ner till mamma och gammelkissen Wille på höstlovet så Nikki kom hit idag. Nu var det nån månad sen han var hos oss så han fräste lite först men sen busade han loss ordentligt med Theodore och Hugo. Han och Theodore hade klätterrejs i klösträdet och klösa i kapp tävling.

Visst är han en stilig grabb Nikki Sixx 🙂
Nikki sixx

nikki sixx 2
Vill ni läsa Nikkis berättelse så finns den på Södertälje katthems blogg att läsa. Scrolla ner till 5e september 2012, där  börjar Nikkis historia. Fast på katthemmet hette han Bertil.

8 tankar om “En hemsk historia som slutade lyckligt !

    1. heidi Inläggets författare

      Vi tycker alla så mycket om honom. Det är skönt att han kommer bra överens med mina katter så det blir en trevlig vistelse för honom när vi passar honom åt syrran 🙂

    1. heidi Inläggets författare

      Visst är han 🙂 Ja det hade han verkligen och tur att han kom till ”rätt” katthem där alla katter får tid på sig att lita på människor och bli trygga katter.

Kommentera