Djurfamiljen

Hösten är nog inte vår grej

Spread the love

Nä hösten är nog inte vår grej. Absolut att det finns något fint i alla årstider och det är ändå skönt att gå promenad i rusket och sen med gott samvete mysa i soffan med djuren och tända ljus. Men jag som kämpar med att få tillbaka min ork sen sköldkörteln typ kraschade min kropp känner av hösten extra. Är väldigt trött även om det som sagt är sååå mycket bättre än förra året då jag var sängliggande. Men jag kämpar på, har höjt min sköldkörtelmedicin och är noga med att ta d-vitamin nu när man inte får någon sol. Nu orkar jag ju gå promenader och ha ett liv i alla fall.

Julen längtar jag till däremot nu. Vad ska du köpa för julklapp till ditt djur? 

Jag, Hugo och Dominus kollade på Mitt liv som valp här igår. Så mysigt att gosa ner sig med grabbarna 🙂
Katt tittar på Mitt liv som valp

Hund tittar på Mitt liv som valp

Här om dagen var vi i Jakan och gick promenad med Suzanne och Bosse. Suzanne har en fin cheva som grabbarna fick posera framför.
Amstaff och Cane corso framför cheva

Haha ser ut som Dominus säger – Fick du mer godis än mig nu Bosse?
Amstaff och Cane corso framför cheva

Dominus är förresten lika hög som Bosse nu. Tänk egentligen va stor han är redan, som en fullvuxen Amstaff. Men Bosse har ett antal kg mer muskler 😉

Dominus avskyr regn och rusk. Tidigare idag regnade det rätt mycket och han gjorde sitt toabesök ute och sen fick han bråttom in. Han ser så onöjd ut när han måste ut plutten. Tycker om hans reflex som han fått från Best friend 🙂 Står Tough guy på den.
Hösten är nog inte vår grej

Vad tycker ni om hösten?

 

2 tankar om “Hösten är nog inte vår grej

 1. Anders

  Årstiderna stör inte mig personligen men är det något som Kito ogillar så är det värmen på sommaren.

  Men regn är inget som spelar så stor roll då han är nästintill torr efter att ha skakat sig en gång.
  Polarhunds pälsen är bra såvis att allt bara åker av och att han är torr innerst.

  Att tvätta han grundligt är typ omöjligt då man får stå och spola vatten på han i en evighet för att pälsen ska bli blöt :p

  Men favorit årstid är vinter och så har det alltid varit för mig 🙂

  1. heidi Inläggets författare

   Det måste vara otroligt skönt att vara polarhund när det blir mer ruskväder just för dom håller sig så varma och goa 🙂

   Förstår också att värmen inte är kul när man har sån tjock päls.

   Jag önskar jag också kunde tycka om vintern 🙂 Tycker mest om tiden runt jul men sen vill jag ha vår igen. Vad är det som gör att du gillar vintern bäst? 🙂

Kommentera