Höstiga katter

Spread the love

Lite bilder från skogspromenader med 3/4 delar av kattfamiljens katter. Ja vår Eddie dissar ju utelivet när temperaturen är under ca 15 grader, det blåser lite eller är blött som det är i marken nu.

Grabbarna vägrade följa med när dom hittade den här stocken, fick bära dom till bilen sen för att dom skulle följa med hem haha. Kan tillägga att dom försöker aldrig springa i från oss i skogen för då skulle vi inte ha dom lösa men hittar dom något kul kan dom bara titta på än sådär kaxigt och säga att men ni får väll vänta på oss då vi är FAKTISKT upptagna!

Kattfamiljen

Kattfamiljen

Kattfamiljen

Kattfamiljen

Hugo utför spaningsarbete.

Kattfamiljen

Vår fina höstkisse 😀

Kattfamiljen

Gillar era katter att vara ute nu när det är lite kallare ?

9 tankar om “Höstiga katter

 1. Sophia och katterna

  Vilka mysiga bilder!

  Ja mina katter alskar nar det ar kallt utomhus. Helst ska det ligga tva meter sno pa marken da ar de som lyckligast.

  Nar det regnar eller snoar da forsoker de bryta sig ut for att helt enkelt komma ut men nar det ar skinande sol och bra vader da vill dom bara ga in igen. Knappjokar.

 2. Sophia och katterna

  SV. Jo, hon ar jatte sot och underbar men jag vet inte sa mycket om hennes gosande da hon tryckte sig mellan mina ben och somnade, dar satt hon tills jag flyttade henne och hennes andra sovande syskon. Fast Liv raddade mig med att kalla pa dom och lura ivag dom med sin mat sa jag faktist kunde stalla mig upp fast din Luna och en annan kisse vagrade flytta sig aven fast mamma var dar hihi.

  Jag blev helt kar i allihop, sa underbara och speciella.

 3. Karin Kåserar

  Va fina de är!

  Sv: Åh, vad glad jag blev att du inte tog illa upp! Det är så svårt att förmedla förbättringsförslag via mejl/blogg och speciellt när man inte känner varann. Det är så lätt att förslagen låter hårda och anklagande och mer som personlig kritik istället för förslag på förbättringar. Har varit med om det på båda sidor så att säga (jobbar med webb).
  Men allt kan ju förbättras & fördelen med webb att det inte finns nån deadline (såsom vid tryckt material).

  Har inte varit in än på sidan, så jag återkommer :-).

  Tack! Jag blev så glad när jag läste ditt svar. Både för berömmet och för att du inte tog illa upp :-).

  Ha en hälsig lördag!
  Kram Karin

 4. Maria

  När kylan kommer så dissas promenaderna. Det finns få i vårt område som väljer att gå ut när kylan knackar på, de allra flesta vill ha sol och värme. Lite som oss andra 😉

 5. Sara och Ansgar

  Mysiga bilder! 🙂 Är så fascinerad över att dom inte springer iväg, så duktiga!
  Ansgar gillar att vara ute i princip året runt, förutom här i Västerås då han har fått för sig att han inte vill gå ut, men om vi är i Stockholm/Småland så älskar han att vara ute. Om det är snö på marken blir man ibland lite skeptisk men är ute någon minut innan det blir för kallt, och vill sedan in 🙂

 6. Nina och Alvin

  Härliga bilder! 🙂 Alvin trivs bättre ute nu. Men sedan har det inte varit så kallt den senaste tiden. Har skaffat en tröja som passar honom nu. Får se om det blir att använda den i vinter.

  Har kikat in på webbshoppen och gillar den skarpt 🙂

 7. E L A L A L A

  Så vackra dom är era små 😀

  Mja mina är lite sådär när det kommer till att gå ut. Dom är jättetuffa inne när det snöar, ska fånga dom genom rutan haha, men att gå ut när det snöar är inte lika coolt, så det gör vi inte 🙂

  Sv. Uff vad jobbigt, då förstår vi varandra. ja det hjälper jättemycket! Fast nu gör det mer ont, men det är väl för att det mjukas upp?

  Ja, vi får se vad som händer. Så länge jag får något kul att göra 🙂
  Du får gärna berätta mer om det om du vill gumman 🙂

  Nae jag förstår precis. Det funkar inte…

  Varm höstkram!

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet