Hugo och husse

Spread the love

Som ni kanske märkt så har Hugo blivit riktigt bundis med Christian 😀 Grabbarna myser ofta tillsammans.

 Jag tror Hugo numera är mycket gladare för han har börjat prata mycket mer. Katter är verkligen otroligt känsliga för energier och vad man utstrålar mot dom. Hugo känner förmodligen av att han nu har både en matte OCH husse som tycker massor om honom. En annan sak också pekar på att Hugo är mer harmonisk är att hans magproblem är helt borta. Jag tror visserligen en stor del av problemen beror på fiskallergi för det vart ju bättre när vi bytte foder, men han kunde vara lite dålig till och från. Nu är det inte alls problem som tur är 🙂

Man hör ofta att man inte skall förmänskliga djur och till en viss del håller jag med om det, en katt måste få vara katt men en katt har också känslor och kan bli ledsen, stressad, apatisk osv om den inte känner sig omtyckt. Glöm aldrig det !

Ett praktexempel på att katter har känslor och gör saker som att tex kissa utanför lådan när de känner sig ensamma och inte trygga är katten Ninja som bloggar på Södertälje Katthem. 

8 tankar om “Hugo och husse

 1. Rebellen

  Åhh vilka härliga bilder! Jag jamar med dig! Självklart har vi också känslor och behov, det handlar inte om att ni försöker få oss att verka vara tvåbeningar.. Vi är också känsliga för saker som även ni är känsliga emot. Det är ingen skillnad! Och när vi känner oss trygga och lyckliga så märks det minst lika tydligt! 🙂

  Nosbuffar och Tass

 2. Mary

  Håller helt med dig om att katter har känslor. Visas ju extra tydligt när de söker upp oss för gemenskap och inte bara vi dem!
  Våran Adam han är lite extra där när vi får besök kommer han fram och kollar
  – Åhh en människa, gillar du katter? jag gillar människor, hallååå hälsa på mig !

  1. heidi Inläggets författare

   Ja hihi sociala är de tydligen också även att många säger motsatsen 😉
   Här hemma har vi alltid katterna runt oss i det rum vi är.
   Haha sötis Adam, klart man skall ha uppmärksamhet 😉

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet