Husse skall bygga klätterträd

Spread the love

Katterna har ju bara ett klösträd. Visserligen väldigt stort men katter älskar ju att vara högt upp så Christian har planer på att bygga ett klätterträd så de har två höga spaningsställen. Tanken är att det skall vara en pelare som katterna verkligen måste klättra på för att komma upp till hyllan som de sen kan spana i från. Är väldigt säker på att Hugo kommer älska denna 🙂

Har ni köpta klätter/klösträd eller har ni byggt själva?

16 tankar om “Husse skall bygga klätterträd

  1. heidi Inläggets författare

   Visst är den 🙂
   Haha ja har vi hunnit bygga tills dess så lär de ju också gilla den.
   Hihi ja småkissar brukar va riktigt buusiga. Tur de är så söta så de omöjligt att bli arg på dom 😉

   Kramar

 1. Emma

  Jag har köpta klösmöbler, då jag inte har någon som har tid att hjälpa mig med att bygga, men dom jag har är rejäla, men tyvärr inte så höga, men dom har ju dörren in till mitt sovrum att sitta på också. =P

  1. heidi Inläggets författare

   Ja han är en bra husse 🙂 Vi får se när vi hinner börja bygga. Det skall bli av men skall bara komma iväg och köpa det vi behöver.
   Men när det är på plast blir det absolut bilder.

   Kramar

 2. Karin Kåserar

  Ser riktigt smart ut! Vi har satt ihop ett vanligt klätterträd med koja och plats högst upp med ett enkelt högt träd. Det vill säga vi bytta ut en del mot den höga så att toppen är väldigt högt upp. Du har säkert sett det på några bilder hos mig. Lite rangligt, men det har funkat utmärkt. Lite mera att klösa på och mer utmaning att ta sig upp.

  Sv: Du får kolla bloggen så får du se hur det gick för maken på biltävlingen :-).

  1. heidi Inläggets författare

   Ja visst är det 🙂
   Kul att ni också har konstruerat något eget 🙂
   Precis just den där utmaningen att ta sig upp och verkligen använda klättermusklerna är det jag vill ge katterna.

   Det skall jag 🙂

 3. Kjelle Bus

  Blir säkert en jamarns finfin konstruktion det där 🙂
  Min matte har länge varitinne på att min husse skulle sätta upp en hylla emellan dom höga bokhyllorna som vi har i hallen , men husse påstår att jag har tillräckligt många saker att klänga på.
  Jag förstår som vanligt inte alls vad han pratar om ??!!

  1. heidi Inläggets författare

   De tror jag också 🙂
   Eeeh det kan väll inte finnas för många saker att klänga på. KLART du skall ha en hylla mellan bokhyllorna.
   Förstår heller inte vad din husse pratar om!

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet