Djurfamiljen

Inga djurvänner på Mix megapol

Spread the love

Jag kan ju verkligen konstatera att dom är inga djurvänner på Mix megapol som är en radiokanal. Läste precis det här inlägget i Kattgruppen. Gruppen är öppen så jag citerar därifrån.

”Bara jag som just hörde vad som just sades på Mix Megapol? De ”biktar” folk som skriver in till dem om något dumt de gjort och ger antingen en förlåtelse eller en varning beroende på hur allvarligt det är. Denna gång handlade det om en man som tog sin flickväns katt till veterinären för avlivning men som inte ville betala 400 kronor för det, så han åkte hemåt med katten och slog ihjäl den på vägen… Programledarna skrattade och spekulerade kring att han kunde ha kört ihjäl den istället för att slå, fast då skulle det ju krävas att katten bands/tejpades fast på vägen såvida han inte ville jaga den med bilen (mer gapskratt från dem). Dessutom bestämde de sig för att förlåta honom… Alltså?”

Mix megapol

Jäkla vider till snubbe som inte lät katten få en mer fridfull död. Klart som fan man betalar 400 kr om djuret behöver gå vidare över regnbågsbron. Jag hoppas i alla fall inte att han dödade katten bara för att han ville slippa den. ÄNNU värre  i så fall. Men sen hur programledarna på Mix megapol beter sig. Sitter och skrattar och tycker det är KUL att den här snubben slagit ihjäl katten. HUR kan det vara kul på något sätt? Sådana här människor har verkligen noll respekt för djur och ja har personligen väldigt svårt för sådana människor. De en sak att inte vara förtjust i ett speciellt djurslag men en normal djurvän tycker väl ändå inte det här var kul!

Tycker du det var okej det snubben gjorde mot katten och hur programledarna betedde sig?

16 tankar om “Inga djurvänner på Mix megapol

 1. Pirjo Raussi

  Nej, det är fan inte ok någonstans!!
  Vad är det för sjuk människa som kan göra något sådant?
  Absolut inget man skämtar om, det handlar ju om ett liv!!!!!

  1. heidi Inläggets författare

   Verkligen inte! Ja du, det undrar jag med. Väldigt empatilöst att slå ihjäl en katt och att radiopratarna tyckte det var kul och satt och gapskrattade var ju bara helt sjukt!!

 2. anna-gretha almquist

  Vad är det för vidriga skämt på mix-Megapol om våra bästa vänner ?? Trodde att människor med offentlig framtoning var alltför bildade för att ens tänka en sådan grym tanke.Fy på er !!!!!!! Inte blir det någon mix-Megapol för mig längre.

Kommentera