Jag gillar blåa katter

Spread the love

Eller jag gillar alla katter men har kommit på att jag omedvetet dras till blåa katter. Min Eddie är ju en blå Bicolour och han är ju världens sötaste, Saras katt Ansgar är ju också så himla stilig, min kompis Mias katt Tiffany är så himla fin, Min kusin Elina har ju sin underbara lilla Tuva som är blå, Andreas familj hade en blå katt som hette Grålle och hon var också jättefin, jag har även sagt att den dagen vi skaffar en till kisse så blir det en Blå Colourpoint Ragdoll.

Min Blåa Bicolour Eddie

CIMG1418

Blåa Ansgar (Bilden lånad från Saras och Ansgars blogg, Foto av Sara)

img_4970-copy_73273780

Min kompis Mia`s blåa kisse Tiffany (Foto Mia)

Tiffis

Elinas blåa bebis Tuva

GetAttachment[3]

En blå colourpoint Ragdoll, Klicka på bilden så kommer du till sidan jag lånat den ifrån.

BLUEBELLE

Grålle har jag tyvärr inga digitala bilder på.

Jag har en tendens att bli lite extra förtjust i dom blåa när det gäller utseendemässigt. Men när det gäller personligheten så spelar ju färgen ingen roll. Alla katter är underbara på sitt sätt 😀


12 tankar om “Jag gillar blåa katter

 1. Dhurata

  Jo jag vet att Ipren är bättre ialla fall!ska nog till apoteket i morgon ev. doktorn i fall halsen fortsätter göra ont så & skaffa mig rätt tabletter!
  Gos e det bästa som finns! Så gott med pizza!
  Ha en fortsatt mysig kväll!Kram

 2. Elina

  Ja, de är jättefina! (: Och nu tror jag dessutom mig veta att Tuva faktiskt HAR växt… För hon har lagt sig vid min skrivare och jag är säker på att hon tog mycket mindre plats för en vecka sedam! (; Hihi. Jag kan inte fatta att hon inte har funnits här innan. Det känns som om hon alltid funnits vid min sida och jag kan inte riktigt fatta att jag levt utan katt i över ett och ett halvt år?! Helt otroligt! (: Pussa dina sötnosar från Tuva, och klappa de kärleksfullt från mig! (;

 3. Emma

  Ja, jag gillar också blå katter, sagt att nästa gång jag köper katt, så ska det bli en blå.. Fast är juh fast i sköldpaddsträsket också.. Älskar juh paddor också.. =) Men som du säger, så alla katter är underbara..

 4. heidi Inläggets författare

  Sophia & Katterna:
  Är han blåtabby din sötnos?

  Dhurata:
  Ja visst är det 🙂

  Dhurata:
  Hoppas du hittade rätt tabletter 🙂
  Ja gos är verkligen det bästa som finns 🙂
  Kram

  Sara & Ansgar:
  Va bra 🙂
  Blåa katter verkar väldigt populärt 🙂
  Ja visst är Eddie underbar! Älskar också hans lurviga päls. Hans smeknamn brukar vara just Lurv 😉

  Jenny:
  Ja han är också jättefin 🙂

  Elina:
  Kisseungar växer ju i en så rasande takt, helt plötsligt är dom stora. Va bra att ni blivit så tajta du och lillan. Det är verkligen mycket härligare att leva med kisse 🙂
  Massa kramar och pussar tillbaka från kattfamiljen!

  Emma:
  Någon särskild ras med blå färg du ska ha elr huskatt?
  Hehe ja börjar man fundera så är nästan alla färger härliga på sitt sätt 😛

  Martina:
  Ja visst är dom fina hela bunten 🙂

 5. Emma

  Jadu, jag gillar juh Turkiska angoror, så isf en blå angora (kanske en sköldpaddsfärgad som har mycket blått i sig), gillar deras slanka kropp, alltid tyckt om orientalraserna.. =) Dom lite mer aktiva katterna..

 6. heidi Inläggets författare

  Okej 🙂 jag brukar inte vara så mycket för paddor men just blåa paddor gillar jag också 🙂
  Tur att smaken är som baken. Jag gillar lurviga stora katter 🙂

 7. Emma

  Har växt upp med mycket sköldpaddsfärgade, och har juh Daizy (angoran) som är blå sköldpadda, men det är inte så mycket.. =)
  Ja, lurviga katter är fina dom med, angoran är juh långhårig, men vet inte om hon är så lurvig (då hon i stort sett saknar underull)..
  Ja, det är verkligen tur, skulle bli svårt att få tag på någon färg man ville ha annars.. =)

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet