Jag har inte glömt er !

Spread the love

Har inte glömt er mina kära bloggvänner och bloggläsare. Har bara inte hunnit svara på kommentarer och kommentera era bloggar. Har inte hunnit med alla mail heller för den delen. Svarar på kommentarer och mail så fort jag hinner.

Min lilla prinsessa skall i alla fall på utställning i helgen 😀 och denna gången så får dunderförkylningar hålla sig långt i från mig för jag skall dit denna gången och lära mig lite mer om utställning har jag tänkt 😀 om jag får för mig att ställa ut Luna själv längre fram så är det ju super att jag får vara med och lära mig redan innan. Hihi tur att jag har Åsa att fråga alla frågor 😉 Vet ni vad som är så himla kul med kattintresse? Jo man blir aldrig fullärd. Det finns ALLTID något nytt att lära sig för kattvärlden är så bred. Man kan hålla på med hemlösa katter/skygga katter, olika raskatter, utställning, uppfödning, man kan fördjupa sig i foder, sjukdomar ja allt möjligt som rör katter helt enkelt. Jag är nog intresserad av det mesta på ett eller annat sätt. Jag brinner starkt för att katter skall få en bättre status  vårt samhälle, att hjälpa hemlösa katter, men jag tycker även att det är jättekul att lära mig om, foder, sjukdomar,  raskatter(särskilt Ragdoll), hur utställningar och avel fungerar.

Senast Luna var hos Åsa i samband med utställning så hade Åsa tagit lite bilder på prinsessan

10 tankar om “Jag har inte glömt er !

 1. Emma

  Ja, utställning är roligt, kan bli långa dagar, men när man börjat lära känna lite utställare går det fortare. =) Eller om man jobbar på utställningen så går också dagarna mycket snabbare. =) Hoppas det går bra för Luna på utställningen.

 2. Karin Kåserar

  Va fin och ståtlig hon är! Spännande med utställningen! Håller tummarna att du håller dig frisk.

  Nu kom Snöstorm och la sig i min famn. Sitter i soffan med den bärbara. Har tidigare kikat på prinsbröllopet. Tråkigt nog har de ju snott allt som vi hade tänkt till vårt bröllop (kortegen genom London, en massa vakter, klänning för över en halvmiljon, 1900 gäster i kyrkan, 600 på lunchen och 300 på själva partyt)…

  Kram Karin & Snöstorm

 3. Mary

  Luna har verkligen personlighet och så fin i dragen och teckningen.
  Tycker verkligen att du använder ditt intresse till något bra så som den här bloggen, shoppen och allt annat som du gör!
  Sen är det fint och se hur bra dina katter har det och katterna hos flera som kommenterar här också! Där bidrar du genom bloggen verkligen till att jobba mot att katterna ska få bättre status.
  Trevlig valborg på Er:)

 4. Gunilla och Frasse

  Om Luna tassar upp på KATTwalken så kommer hon att sopa banan med alla kattkurrenter 🙂 För något sötare har jag sällan sett!!
  Håller med i allt du säger, dels om att det är svårt att hinna med att kommentera – viljan är enorm men tiden är för knapp – dels det där med att kattintresset spänner över ett så brett fält.
  Och dessutom kan man knyta många av områdena till oss männiksor – som det där med status, att alla ska ha lika värde, och foder – tänk på det enorma matintresse som finns med alla böcker, tv-kockar med mera 🙂 För att inte tala om kattpsykologi som vi var inne på med Frasses nerver…
  Kramar och tassklappar

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet