Djurfamiljen

Kände mig så hemsk!

Spread the love

Fy fan säger jag bara, när vi gick upp i morse upptäckte Christian att Eddie varit utelåst på balkongen. Som tur är så är det ju inte så kallt så Eddie var okej men han var hes för han har stått och jamat på balkongen. Dock hörs det inte in så bra så vi hörde inget i sovrummet. Kände mig så hemsk! Precis när vi släppt in honom så sms:ade grannen och skrev att jag tror er katt är utelåst för han har jamat någon timme nu.
Kände mig så hemsk!

Eddie var som sagt okej men hes. Även en annan granne undrade vad som hänt eftersom han hört en katt jama. Förklarade läget och sa att katten är ok så han förstod. Men de känns ju ändå inte bra. Fick ont i magen av det här.

Jag och Christian satt och funderade hur vi ska göra så nått sånt här absolut inte händer igen. Det här är visserligen första gången men ändå. Jag kom på att det säljs ju kattringklockor med sensor. Vi beställde en sån på direkten. Den ska ringa när katten går i närheten av sensorn. Vi ska rikta den där dom brukar sitta när dom vill in. Den hörs ju ordentligt inomhus.
Kände mig så hemsk!

När Eddie fått gosa och jag såg att han åt och drack så drog jag mot stan för att möta min vän Elaine. Vi skulle i väg och kika på eventet som mina kollegor på Vimeddjur anordnade. Det var som sagt ett event för singlar med hund men det var kul att kika ändå fast jag har min sambo Christian, det fanns ju söta hundar och så är det trevligt att träffa kollegorna 🙂 Tänkte ni ska få bilder från eventet imorgon.

Eddie har förresten gått ut på balkongen igen så vi vart nog mer skärrade än honom 😉

Har något liknande hänt dig?

3 tankar om “Kände mig så hemsk!

  1. Margareta Pennebrink

    Hänt här förra sommaren. Sigrid smet ut på altan. Såg henne inte göra det. Gick ur för att vattna blommorna. På altan har jag en stor dynbox, så på morgonen öppnade jag för att ge min TNR katt Katja mat, då kom hon uppkravlande bakom boxen. Hon är harig som tur är. Hade ju hela vida världen för sina tassar. Men läskigt därute . Tryggare bakom boxen. Kändes inte bra

  2. Pingback: Testar nya kattsandsorter och ett husmorsknep

Kommentera