Katt promenad och info om jourkatten!

Spread the love

Nu har jag varit ute en sväng med Hugo igen. Tyvärr vill han fortfarande inte alls gå åt det hållet där vi träffade den stora lösa hunden som skrämde honom 🙁 jätte tråkigt eftersom det är ett perfekt ställe att gå med sin kisse på förutom den lösspringande hunden då. Jag försökte få med mig Hugo åt det hållet genom att bära dit honom men han burrade upp svansen och gick snabbt tillbaka. Däremot träffade vi en söt liten Shitzu hund, den var däremot inte alls läskig. Hugo var väldigt nyfiken på den.

Sen så ringde dom från Kattvärnet idag och berättade lite mer om vår tilltänka jourkatt 😀  Hon heter Tussan, är svart & vit och lite väl rund fick jag veta 😉 jag hoppas hon går ner av Orijen precis som Hugo och Theodore gjorde. Tussan är tydligen lite blyg för främmande människor och behöver helt enkelt lite mer självkänsla. Det hoppas jag att vi med kärlek och tålamod skall fixa. Som jag skrev tidigare så skall ni få följa Tussans resa här i bloggen.

Ni som går i skaffa katt tankar rekommenderar jag verkligen att ta en titt på Kattvärnets hemsida. Dom har många underbara, vackra härliga katter som längtar jättemycket efter en egen familj att bli älskade av.

Har ni läsare varit jourhem någon gång och vad är era erfarenheter av det?

5 tankar om “Katt promenad och info om jourkatten!

  1. Tessan

    Hej! Tyckte jag såg någonstans att du ger dina missar Orijen, ska introducera det till mina också. Men så hittade jag ett för mig nytt torrfoder som också har hög proteinhalt. Det heter Acana, har du några erfarenheter av det? Tyckte det var bra att det inte innehåller fisk ( som ju många katter är allergiska mot) samt att det ligger bättre till prismässigt än Orijen. Andra kattägare som har testat Acana får också gärna gå in på min blogg och kommentera. Känns alltid bra att få lite inside-info innan man testar nya foder själv.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet