Katterna har fått en kusin

Spread the love

Det verkar som katterna har fått en kusin, en hundkusin 😉

Det är nämligen så att Andreas kollega behöver omplacera sin hund och Andreas bror Anders har tänkt på att skaffa hund ett bra tag nu och Andreas kom ju på att han skulle ju kunna få träffa Cash som hunden heter och se om de skulle trivas. Så idag kom Andreas kollega med hunden till Anders och Cash skall sova där inatt och följa med Anders till jobbet för att se om det fungerar. Funkar det så verkar det som Cash får stanna. I värsta fall blir väll Anders jourhem till honom för Cash husse kan inte ha kvar honom. Men både jag och Andreas håller tummarna stenhårt att Anders och Cash trivs tillsammans och att det fungerar på jobbet osv så Cash får ett tryggt hem 🙂

Andreas bror Anders med hunden Cash 😀

Har inte hunnit att kommentera så mycket hos er mina kära bloggvänner för vi renoverar för fullt här hemma fortfarande. Men jag är inne och läser hos er 🙂 Har inte glömt bort er bara så ni vet 😉

15 tankar om “Katterna har fått en kusin

  1. heidi Inläggets författare

   Ja precis och vet du vad 😉 Cash är faktiskt väldigt snäll mot katter. Han har fått träffa vårt kattgäng och han var jättesnäll. Till och med lite rädd när Luna morrade åt honom. Han vågade inte gå ut ur köket när Luna satt i dörröppningen *fniss* Luna verkade inte så rädd däremot verkar hon vilja sätta honom på plats och efter en stund låg de faktiskt rätt nära varandra på golvet.

  1. heidi Inläggets författare

   Tack 🙂
   Anders har honom på prov fortf. Cash har varit lite orolig och ylig men börjar lugna ner sig och fungerar de på jobbet så stannar han nog hos Anders 🙂

 1. Gunilla och Frasse

  Så spännande med en skälliskusin! Måtte det fungera för som Kattson jamar, alla förtjänar en matte eller husse som älskar dem.
  Ibland hinner man inte allt man vill och det TAR tid att kommentera, hur roligt det än är. Men vi vet ju var vi har varandra så renovera på du, kanske inte ”i lugn och ro” för det blir det ju sällan när man renoverar 🙂 men åtminstone utan att tänka på en massa andra saker som du skulle ha gjort!
  Kramar och tassklappar

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det fungerar bättre och bättre 🙂 funka det på jobbet också så stannar han nog hos Anders.

   Ja verkligen kommentera tar tid. Skönt att ni förstår att man ibland är lite frånvarande och inte hinner kommentera så mycket.

   Kram på dig och Frasse

 2. Modekatt

  Vad spännande, hoppas det gick bra för de två!

  Jo vi försöker ignorera Alissa men det är så jobbigt att höra henne jama så man går upp till slut & sen är ju det att hon är döv & man kan liksom inte säga till utan att visa med pekfingret. Hon har faktiskt vart lugnare de senaste nätterna hoppas det fortsätter så 🙂

  Kram på dig & katterna

  1. heidi Inläggets författare

   Anders har Cash på prov fortf. Börjar det fungera på jobbet så kommer han nog få stanna 🙂 Han har börja lugna ner sig mycket mer så jag tror de skall börja funka.

   Ja just det hon är döv ju. Håller tummarna att hon fortsätter lugna ner sig 🙂

   Kram på dig

 3. Kjelle Bus

  Tycker nog allt att den där skällisen ser lite väl STOOR ut !!!
  Hoppas att Cash kommer att trivas hos Andreas bror Anders !
  Jag har ”kattnappat” bilderna på Theodore o Luna hos Katthemmet Kompis , hoppas det inte gör nåt.
  Jag har nämligen också gjort ett inlägg om vårat band 🙂
  ROCK ON !!!

  1. heidi Inläggets författare

   Fast han är väldigt snäll trots sin storlek 🙂
   Lilla Luna satte honom på plats 😉 han vågade inte gå förbi när Luna satt i dörröppningen *fniss* Cash började gny och ”ropa” på oss människor att vi skulle hjälpa honom.

   Klart du får kattnappa bilderna 🙂 bandet är ju supercoolt så de klart du skall visa bilder och skriva om det du också 😉

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet