Klätterträd och webbutik

Spread the love

Sitter och spanar runt på lite amerikanska klätterträd. Väldigt fina och roliga tycker jag. Skall undersöka möjligheterna att ta hem det till vår webbutik när det startar. Det är några som undrat när det blir. Vet inte exakt men det är tänkt att det skall bli senast till sommaren. Återkommer med mer info när jag vet mer säkert. Webbsidan är under konstruktion och jag jobbar med det andra som behöver fixas.

ff126

kholl1

Dom här två skulle nog våra pojkar älska, särskilt Hugo och Eddie som är små klätterapor 😉

mol_pinnacle

mol_virgie

hsweeth

mushroom

Vad tycker ni är viktigt för en bra webbutik? Vilka webbutiker brukar ni handla på?

5 tankar om “Klätterträd och webbutik

 1. Martina

  Har också varit inne på utländska. Tycker dom har mycket mer fantasi i deras design. Gillar klätterställningen på första bilden.
  Jag tycker det är viktigt att webbutiken är lättförståelig, gärna har lite extra förmåner och en inte allt för dyr frakt. Gärna en fin design så att den känns proffsig. (: Min favorit när det kommer till djursaker är djurmaxi.se. Dom är billiga och bra. Enda nackdelen är deras rent för dyra frakt.

 2. Sara och Ansgar

  Okej! Så typiskt Ansgar att gå in just på toan och jama så att man ska gå och leta efter honom :p
  Så himla fina klätterträd! Jag brukar bara handla foder på foderbilen så jag vet inte riktigt vad som är viktigt för mig, men att det är lättorienterat är ju alltid ett plus! Och att man lätt kan hitta fakta om pris, frakt och betalningssätt och så! 🙂

 3. Nina & Alvin

  Vilka fina klösträd!

  Ja, här ute på landet vågar jag ha honom lös 🙂 Det har gått bra. Han är inte så förtjust i snön så han sitter mest på bron och ser sig omkring. Jag tror inte att det blir några problem till sommaren heller. Han vill vara nära flocken 🙂

  Det går bara bättre och bättre med Sigge, Sigge kommer in äter och sover och bryr sig allt mindre om Alvin. Vid deras första möte ville han inte ens vara i samma rum som honom. Så det är stora framsteg!

  Ibland har Sigge gått fram och nosat Alvin i ansiktet och sedan fräst, haha. Han försöker visa vem som bestämmer… Alvin är ganska på och smyger efter honom. Han vill verkligen bli kompis med Sigge! Jag hoppas att de hinner lära känna varandra ännu bättre! Jag åker inte hem förrän på lördag så det finns tid 🙂

 4. Sophia & Katterna

  Jag handlar aldrig, eller knappt på internet så jag har inga namn i huvudet…Men när webb butiken öppnas så ska det bli mer internet handlande!

  Jag gillar dom där klätter träden. Det finns ett klätter träd som ser ut som ett trädhus på ett träd…Det funderar jag på att ställa i min innomhus rabatt!

  SV: Det måste vara någonting med hallon generna 😉

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet