Lite update

Spread the love

Har tyvärr blivit lite dåligt med bloggande här. Har ju semester och tänkte att oj vad jag kommer ha tid att blogga men i stället så har man ju inga rutiner så tiden bara flyger iväg. Vi mår i alla fall bra allihopa 😀
Imorgon så skall jag och min syster till London om vi hittar biljetter. Vi hörs mer när jag kommer hem 🙂

Kram på er

19 tankar om “Lite update

 1. Rose

  Hej! Jag håller just nu på att samla på mig information om vad det bästa jag kan ge min katt är och jag tycker att BARF-metoden verkar väldigt vettig. Dock är jag vegetarian och tror tyvärr inte att det skulle funka för mig att ge min katt rått kött och ben. Tänkte kolla med dig som kanske är lite mer insatt i kattmatsdjungeln vad du tycker är bäst i kattmatsväg? Försöker lista ut vilken som är den bästa men jag förstår verkligen ingenting av denna djungel. Vad jag har förstått så är ingen kattmat som man kan köpa på påse eller burk optimal, men vilken är bäst? Torrfoder och blötfoder. Eller ska man inte alls ge torrfoder? Skulle vara så otroligt tacksam för lite hjälp då jag inte är det minsta kunnig i varken biologi, eller innehållsförteckningar.

  Tusen tack på förhand!

  Vänliga hälsningar Rose

 2. Gunilla och Frasse

  Håller helt med dig, inte klokt så lätt det är att lägga ner all datorverksamhet under semestern. Dagarna bara försvinner och man tänker, hur hinner jag med allt när jag inte är ledig? Men det är väl så det ska vara, man vill ju göra allt man inte kan annars 🙂
  Ha det fint i London och njut av ledigheten!
  Kramar och tassklappar

 3. Elina

  Hoppas verkligen att allt är kalas o kanon! (: Sj har jag haft en helt sjuk otur den här sommaren. Mkt jobb o plugg, vilket jag själv satt mig i. Men sedan gick mitt internet sönder o strax därefter min dator… Så det har varit lite upp o ner… Det är bra med mig iaf. Jag är hemma I jönköping igen med mina små o snart drar höstens allvar igång igen! Nu har jag internet igen o jag kommer kunna följa bloggen med bättre förutsättningar! ;D

 4. Malin

  Hej hej! Jag har länge funderat på att köpa en kattunge, och efter att ha läst din blogg i några månader blev jag riktigt övertygad och efter mycket funderande så hämtade jag idag hem en underbar liten pojke. 🙂 Känner mig redo att vara matte.
  Väldigt bra blogg! Hoppas du hade det kul i London också. ^^

 5. Lotta

  Hej kattälskare. Kattvernet i Haninge firar 8-års jubileum söndag 28/8 mellan 12-16. Gå gärna dit och hälsa på och ta mer er någon vän som ni kanske vet funderar på att skaffa katt. Ska själv gå dit och minga lite och köpa någon ny myntamus bill missarna Emilia och Nina.

  http://www.kattvarnet.nu/

  Hälsningar
  Lotta

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet