Luna och jag myser i solen

Spread the love

Jag och Luna är vid sjön i skogen och myser 🙂

20110425-181120.jpg

7 tankar om “Luna och jag myser i solen

 1. Karin Kåserar

  Åh, va vackert!! Hade gissat att ni var i Bohuslän (påminde mig om det).

  Sv: Tack för dina kommentarer & supersöta komplimanger!! Va glad & sporrad jag blir :-)!
  Sambon & jag pratade häromdan om hur mycket man bör lägga ut om sig själv på nätet. Han tycker det bara är positivt att jag bjuder på mina misstag (& hans). Och om nån arbetsgivare i framtiden inte vill ha en pga blogginläggen, så är det nog inte arbetsplatsen för mig.

  Nu nämnde jag gravidfrågan i dagens inlägg. Undrar när folk börjar tycka det är tjatigt (förmodligen tycker de det redan :-)). Hihihi, ja, jag började oxå fundera på att skicka ut ett gruppmejl till mina 170 kollegor och säga att jag itne väntar barn…

  Jag har inte hört nåt från kollegan mer. Förmodligen träffar jag henne på torsdag (om hon inte har påsklov).

  Hoppas ni fick njuta av påsken!
  Kram Karin

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet