Lunas halvbror finns inte mer :-(

Spread the love

Vad är det för hemska tider? Känns som att det är jättemånga katter som blir sjuka runt omkring oss, katten Basco som vi hittade via Sippos blogg har varit jättedålig men som tur är verkar han i alla fall vara bra nu, en annan kisse som vi också hittade via Sippo som heter Zeke gick bort igår. Sippos lillebror Snuffe gick bort för ett tag sedan pgr av problem med kisseriet. Även våra bloggvänner Golle och Frasse har haft problem med kisseriet men är som tur är friska nu. Men usch jag tycker det varit alldeles för mycket sjukdom och sorg. Idag gick Lunas halvbror Percy bort pgr av leverproblem 🙁 världens finaste goaste Ragdoll pojke. Vet att Luna lekte mycket med honom innan hon flyttade till oss. Känns så hemskt och sorgligt att han är borta.. 🙁

RIP söta Percy…

Sänder massa massa styrka och tröst både till Åsa med familj som förlorat Percy och till Zekes matte som förlorat sin älskade Zeke.

12 tankar om “Lunas halvbror finns inte mer :-(

 1. Janneke Sietses

  Jaa Heidi, det är så himla sorgligt, så man har svårt att förstå det. Han var så otroligt fin. Hoppas han får det bra i katthimlen. Själv har jag svårt att glädjas åt att vi ska åka på utställning i Göteborg i helgen. Många kramar till Åsa med familj.

 2. Mary

  Hemskt ledsamt. Man önskar att de ska leva för alltid, eller åtmindstone få ett låångt liv!

  SV Löst mysteriet med den nya fonen (LG GW620) håller in a och o för att få å,ä och ö. Den stavar delvis själv därför jag fick till vissa å,ä och ö från början var lite frustrerande för jag visste ju att de fanns där.

 3. Maria

  Usch, jag hatar sånt här. Det är det värsta som finns. Önskar våra pälsbollar kunde leva minst lika länge som oss. Det positiva är att lilla Luna nu har ett helt gäng grabbar och leka med. Men såklart lillen kommer vara saknad. Sänder många kramar till Åsa och hennes familj. Hoppas de kan tänka på alla goda stunder de trots allt fick dela med honom. Även om han inte blev så gammal så finns det alltid mysiga stunder som man minns och som kan värma lite i alla fall. Stay strong! Kram på er!

 4. Kattson

  Egentligen finns det bara en sak som är negativ med att ha katt – de har i regel att kortare liv än vi har. Det är vårt ansvar att fylla det livet med så mycket kärlek som möjligt, men också att hjälpa till när livsandrna inte vill längre. Ingen katt ska behöva ha ont och lida av obotliga sjukdomar.

 5. heidi Inläggets författare

  Janneke:
  Ja det är supersorligt 🙁 han var så himla go Percy..
  Jag tror nog han har det jättebra i katthimmlen som tur är.
  Förstår att utställningen inte känns alls lika kul längre..

  Maria:
  Jag med.. Blir så illa till mods. Vill ju bara att alla underbara katter skall få vara friska och mår bra. Kunde inte en djurplågare fått leverproblemen i stället för en oskyldig kattpojke..

 6. Maria

  Gumman, jag håller med dig till 100%. Jag avskyr det faktum att pälsbollarna lämnar oss och skitstövlarna får leva vidare.. Det är inte rättvist! Det enda som man kan trösta sig med är tiden man ändå får dela med pälsbollarna och såklart även det faktum att de aldrig behöver lida i himlen ?

 7. heidi Inläggets författare

  Maria:
  Ne verklige inte rättvist 🙁
  Precis, jag är säker på att alla katterna får det jättebra i himmlen till skillnad från djurplågare som förhoppningsvis åker åt andra hållet ist.
  Du hur fick du till hjärtat i texten? Har liksom inte lyckats klura ut det på min egen blogg.

 8. Maria

  Nä usch.. Men att tro på Karma gör att det finns hopp. Jag tror stenhårt på det. Karma kommer och tar skitstövlarna när dem minst anar det. De lär inte gå lottlösa förevigt så att säga. Kissarna får lugn och ro i himlen medans skitstövlarna får det hett om öronen..
  Hjärtat? jo jag fick det av en vän och sedan har jag använt mig av det(kopierat runt)och ibland räcker det med att skriva <3 så dyker det upp 🙂

 9. Gunilla och Frasse

  Alla borde leva för evigt! Och jag bryr mig inte om att det är livets villkor och naturen och allt det där.
  Fina Snuffe, fina Basco, fina Zeke och nu även lilla fina Percy, det är så sorgligt. Hoppas de har det jättebra i himlen.
  Jag är så tacksam att Frasse blev frisk. Ingen vet när ödet slår till.
  Kramar och tassklappar

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet