Massa snö :-)

Spread the love

Oj vad det snöar här. Det var bara Hugo som vågade sig ut på balkongen idag för att få lite frisk luft.

Vinter hos Kattfamiljen

Marwin, Theodore och Eddie kikade på det vita från fönstret i stället.

Vinter hos Kattfamiljen

Katterna är nog inte så förtjusta i snön 😉 jag tycker det är jättemysigt och hoppas det blir snö även på julafton. Har massa julmys känslor i år. Skall bli så mysigt att fira här hemma med våra älskade kattbarn , min syster och mamma. Luna kommer ju flytta hit den 17e dec så vi får en hel del tid att vara hemma med henne första tiden.

Undis-8-v-hoppar

13 tankar om “Massa snö :-)

 1. Mary

  Luna är såå söt:)
  Har haft en innekatt som gillade att gå ut i snö. Han skulle gå ut kl 9 oavsett väder så det var bara att dra på honom kopplet och traska efter. Han kunde avverka ett par kilometer på en timme:) Han skaffade även en hundkompis som han brukade hälsa på. Men en nackdel var att han tyckte att balkongen på vintern blev en låda och passade man honom inte så grävde han ned korvar i snön:S

 2. E L A L A L A

  Underbart med snö 😀

  Åhh så vacker hon är lilla Luna <3

  Sv. hahaha ja det ska vara maaassaaa gott på pizzan tycker jag, det är ju det bästa när man gör själv 😉

  Själv äter jag inte skinka eller svamp, men i övrigt lät det ju riktigt gott!!

  Du är en hjälpande hand för många, kom ihåg det 🙂 Äh jag hade inga cravings på något av plaggen, men otroligt fina var dom!

  Kramis!

 3. Modekatt

  Hahahaha så söta de är alla tre som står där & bara tittar, & Hugo tuffingen som vågar gå ut 🙂
  Mina har också varit ute i balkongen flera ggr i dag, de tycker det är jätte roligt att gå ut en kort stund & in igen & så samma procedur hela tiden :). Har också tagit kort & filmat de där ute.

  Hon är så himla söt lilla Luna, du kommer att ha superkul med kattflickan , just nu så dominerar killarna i erat hem 🙂 men snart så …….

 4. Dui och Deco

  Det är allt lite läskigt med det vita! Men matte tycker också att det blir lite mysigare och mer julstämning. Våra Spindlar köpte husse i Huddinge centrum på Huddinge Zoo (Sjödalsvägen) En liten affär. Nosbuff

 5. Maria

  Har det likadant här, och inte heller här tycker de om snön. Tror de längtar efter våren :P. Men jag tycker precis som du att snön är härlig. Men jag är rätt ensam om det som sagt 🙂

  Åh va fin hon är! Stort grattis ännu en gång till ert tillskott, hoppas allt kommer gå bra och att de allihop kommer trivas tillsammans.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet