Min andra blogg

Spread the love

Kika gärna in på min andra blogg ibland 🙂

Absolutelyfabulousheidi.com

Absolutely fabulous

Den handlar om vad jag gör förutom att vara kattmamma 🙂 träning, kost, pojkvännen, framtidsplaner, mys, vänner, fest, skönhet m.m

2 tankar om “Min andra blogg

  1. Elina

    Hej, hopp o godkväll! (: Jag checkar in din andra blogg lite då o då. Men jag glömmer ändå bort den… ;P Typiskt mig. ^^ Iaf, så hoppas jag absolut att jag o Tuva kan komma upp i sommar o hälsa på er o era pojkar! 😀 Jag hoppas på jobb på Bobinen o hoppas på bra schema med det. (: Tuva har börjat med den fula vanan att riva på mina (visserligen dåligt uppsatta (fula skarvar)) tapeter hemma. Några bra tips? (man är ju inte alltid inärheten när hon är framme… ;P Kram! 😀

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet