Miss Mjau

Spread the love

Beställde armband och berlock från Miss Mjau och igår kom min beställning 😀 Beställde två armband för det ena skall Emma få eftersom hon gissade rätt när jag hade min lilla spontantävling när ni skulle gissa vilket husdjur vi skulle utöka familjen  med. Det var ju som ni vet Afrikansk Pygméigelkott 😀

Så här fint var smyckena förpackade 🙂
 Armbandet med berlocken på.

Jag kan varmt rekommendera er att beställa hos Miss Mjau eftersom pengarna går åt till att stödja hemlösa katter och smyckena är jättesöta. Miss Mjau väljer noga ut vilka katthem som skall få donationer av dem. Det är tex bara katthem med No kill policy som får hjälp av dem.

4 tankar om “Miss Mjau

 1. Rebellen

  Åhh va fint! Jag ska nog jama till mamma om den dära butiken tror jag. Hon bara älskar sånt där och jamar jag att pengarna går till andra katter så blir hon nog ännu mera sugen till att handla där senare i år ;). Nosbuffar

 2. Mary

  Tycker det är så fint att det dykt upp flera alternativa insamlingar till katter och att så många är engagerade. Ska klicka in mig och kolla hennes sida. I veckan var jag in och köpte hittekattsband hos Wikipedia- din tass i cyberspace åt mig, mannen och systeryster som fyller år. Vi har ju alla hittekatter så det kändes bra att kunna bidra.
  Det är kul för många av alla kattsidor/bloggar jag har börjat läsa har jag hittat direkt eller indirekt genom dig!

  1. heidi Inläggets författare

   Håller med dig 😀 finns en del sätt att samla in pengar.
   Härligt, ja visst känns det verkligen härligt att kunna bidra.
   Va kul att du hittat trevliga sidor via mig 😀

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet