Misstänkt kattmördare gripen!

Spread the love

Enligt tidningar så skall idioten som mördat/plågat katter i Högsbo vara gripen. Enligt tidningen är han 16 år. Denna unga person som begått dessa råa kattmord har antagligen en grov psykisk störning, annars förstår jag inte hur man skulle kunna göra det personen gjort.. Jag hoppas verkligen den här personen låses in men tyvärr lär han väl personen snart vara lös igen om man ser hur Sveriges lagar fungerar..

Har sett att det sagts att man inte skall oroa sig för att personen skall ge sig på människor men i USA har man forskat om detta och det finns en STARK koppling mellan våld mot djur och våld mot människor. Skulle jag bo i Högsbo skulle jag inte bara vara orolig för katterna, jag skulle vara orolig för att tex barnen blev attackerade om jag hade några samt för min egen säkerhet.. Det är ju uppenbarligen är väldigt sjuk människa som härjat..

Jag hoppas verkligen de gripit rätt person och att personen blir inlåst så länge det bara går!

 

4 tankar om “Misstänkt kattmördare gripen!

  1. Joanna

    Du har så rätt. Läste boken ”50 seriemördare” och vet du hur många börjar just med djurplågeri? Detta har varit känt länge men ignoreras alltjämt.
    Måste säga att jag blev chockad när jag läste att han bar var 16 år. Så ung, min skitunge är ju 18 så jag kan jämföra.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet