Nån som känner igen sig?

Spread the love

-Mjauuuu mjauuuu mjauuuuuuuuuuuuuu mjaauuuuuuu!! Översättning: Maaaaaaaaammmaaa jag vill ut på balkongen!! Mammmamamaaa släpp ut mig nu då! Men maaaaammmaaaaa lyssnar du inte? Släpp ut mig nu!!

-Okej då Theodore du får gå ut på balkongen men då får du va där ute ett tag för jag orkar inte öppna dörren hela tiden det är kallt idag och jag vill inte ha det öppet.

-Halv minut senare: MAAAAAAAAAMMAAAAA!!! Jag vill inte va själv på balkongen!!! Mammamammaaaaaaaaaaaa öppna dörren *kraffs kraffs*

-Men ååh jag sa ju att du får va där ute men okej kom in då!

-Halv minut senare igen: Maaaaaaammaaaaa jag vill ut på balkongen igen maammmmmaaaaaaaaa släpp ut mig då!!!!!!

– Hmmmf aja gå ut då men nu får du verkligen vara där ute ett tag då !!

Några sekunder senare:

– Mammaaaaaaa öppna balkong dörren jag vill inte vara själv här ute! *kraffs kraffs* Maaaaammaaaa!!!!!

-*Vissel* inte hörde jag väll en katt som jamade? neeeee hör kanske om en stund då 😉

 

Ragdolls har lite svårt att vara själva 😉

Kattfamiljen, Ragdoll

7 tankar om “Nån som känner igen sig?

  1. Emma

    Ja, lite så är det hemma hos mig med, fast balkongdörren får vara öppen, är det kallt får dom vara inne, så då brukar Duchess gå runt och ”skälla” på mig och mamma, för att dörren är stängd, sen så ställer hon sig (alltid på sidan där gångjärnen är) och försöker gräva sig ut. Frou-Frou brukar försöka öppna balkongdörren själv, vid handtaget, men som tur är så har hon för lite vikt att lägga bakom, för hon vet hur man öppnar balkongdörren.. Dom är riktigt smarta dom små djuren, det är hon ett bra exempel på, hon lär sig fort hur saker kan vara. =)

  2. Sophia och katterna

    Haha, ja jag känner igen mig men till slut började jag ha balkongdörren öppen på heltid och när det blev kallt hämtade jag ett varmt täcke bara så dom kan gå in och ut som dom vill. 😉

    Till altanen ska jag ha en kattlucka i dörren så de kan gå in och ut även när det är kallt! 🙂

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet