Djurfamiljen

När man skaffar hund får man klä sig efter väder

Spread the love

Ja så är det, när man skaffar hund får man klä sig efter väder. Hunden kommer ju behöva rastas även om de regn och rusk. Så jag beställde ett par gummi boots eller vad man ska kalla dom. Korta gummistövlar? Dom är i alla fall av märket Viking och känns rejäla och bra. Jag är inte särskilt märkesfixerad men vill ha rejäla grejer på fötterna nu när vi skaffar hund. Dessa kan man även rida i för dom har rejäl sula med en liten klack lagom för det. Inte för jag tänkte börja rida igen nu men bra med rejäla grejer!
viking stövlar

Hihi Christian ville inte använda det här coola kopplet och halsbandet som jag köpte. Jag älskar leopard men inte han tydligen haha 😉
leopard koppel & halsband

Sen vill jag påminna er om Djurpaketet.se. Dom har överrasknings paket till katt, hund och kanin. Från mig får ni 10% rabatt om ni anger koden djurfamiljen10. Eddies favoritleksak kommer från dom. Det är en leksak som rasslar och har fjädrar. Superkul 😀

djurpaketet

Vad tycker du för kläder och skor har varit användbara när du skaffat hund?

Kommentera