Ni är alldeles underbara!

Spread the love

Man kan inte bli gladare när man loggar in på bloggen och har fått så här fina kommentarer om webbshopen 😀 förstår ni hur mycket det värmer?
”Sidan blev jättefin! Du & webbdesignern har verkligen lyckats skapa en jättefin sida så man bara vill gå in igen & igen & kika vad som finns där :)”

”Så roligt att ni äntligen kommit igång nu! 😀 Grattis! Hoppas att sidan blir helt klart tills i jul, för isf kanske jag köper Ansgars julklapp därifrån!
Och snygg design måste jag också säga! Ska bli riktigt spännande att se när ni har fått iordning alla grejer och så!”

”Åh vad snygg eran sida är!! 😀 GRATTIS!”

Ska köpa klotången du har på webshoppen så fort du har fått till så man kan betala med kort eller med faktura. =) För du har sån klotång jag har, och tycker dom är riktigt bra. =) Aldrig fel att ha någon extra på lager.

”Wow vad fin! Och vilka bra produkter ni tagit in. Verkligen jättekul att ni äntligen ska starta upp! :D”

”Snygg webbshop!
Gillade utbudet, det var lite annorlunda saker än vad man finner i butikerna.”

Nu är det bara lite kvar att göra. Vår kära webbdesigner Jazmine skall lägga in kortbetalningsystemet som vi nu har tillgång till och vi skall testköra det, samt att jag och Andreas skall lägga in priser. Sen kommer även Klarnas faktura tjänst snart. Om ett par dagar borde vi kunna köra igång 😀 Lovar att ni får veta så fort det är färdigt!


6 tankar om “Ni är alldeles underbara!

 1. Emma

  Väntar med spänning tills man kan handla alla ”måste ha” saker. =) Blir nog julklappar från din shop till katterna, då du har lite roligare saker än vad som finns i djuraffärerna.. =)

 2. Karin Kåserar

  Den är verkligen fin! Och vilket stor utbud du redan har! Imponerad!

  Håller med Emma, finns lite annorlunda saker hos dig än djuraffärerna. Har bland annat letat efter aktiveringsleksaker i affärerna här hemma. Har hittat en, men den är de inte intresserad av.

  Får jag komma med ett förbättringsförslag?
  Det är lite svårt att skilja på bilderna som symboliserar en kategori från de enskilda produktbilderna. Att göra kategoribilderna lite tydligare, att det just är en kategori som innehåller flera produkter.

  Tex. under leksaker. Där finns 4 kategorier, men första gången jag var in trodde jag att det enbart fanns 4 produkter. Det var när jag ville läsa om en av dem som jag upptäckte att där bakom fanns ju fler produkter.

  Ett tips till (usch vad jag låter elak):
  På första sidan har du nya produkter. Det är inte så tydligt (tycker jag), varför det ger en bild av att det inte finns så mycket i shoppen. Och internetanvändare har ju en tendens att inte kolla vidare om första intrycket inte är rätt.
  Mitt förslag är att lyfta upp att ni har ett brett sortiment. Att man kan se alla kategorier till vänster där det finns något för alla – från nybörjarmatte/husse, till den som har haft katt ett tag och vill ha lite nya,annorlunda tillbehör, till professionella uppfödare. För det är ett bra säljargument. Och sedan därunder ha de nya produkterna.

  Hoppas du inte tar illa upp! För i övrigt gillar jag sidan starkt, att den är ren och med stora bilder. Det är bilderna som avgör om jag köper en produkt eller inte. Och det är jag inte ensam om.

  Kommer du även att ha klätterträd/pelare?

  Kram Karin

 3. heidi Inläggets författare

  Emma: Snaaart snart är vi på GÅNG 😀
  Va roligt att dina katter skall få julklappar från vår shop. Kommer snart ännu mer leksaker och andra produkter som vanliga butikerna inte har.
  Vi beräknar att vara igång jättensnart. Imorgon lägger jag och Andreas in priserna. Skall även kika med vår webbdesigner hur långt hon kommit med betalsystemet och sen när det är fixat så kör vi 😉

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet