Nu börjar det bli ordning !

Spread the love

Nu börjar bloggen se ut som vanligt igen efter flytten till nya webbhotellet på Surftown :D, även bloggportalen håller på att återskapas så ni vet varför ni  inte kommer in på bloggarna, ni som bloggar hos mig.

Just nu kan jag däremot inte lägga upp bilder på bloggen för det är lite till grejer som skall fixas till, lite synd för jag ville ju visa er fredagens shopping till igelkotten samt en söt bild på en vild igelkott som jag och Christian träffade ute idag när vi var på promenad 😀 men jag får visa er så fort jag kan lägga upp bilder igen.

Luna är lite låg. Vet inte om det är att det var så mycket intryck osv när hon åkte på parning, saknad efter oss och nu kanske saknad efter hanen som hon blev kompis med. Hon är inte alls lika busig och glad. Men jag pratade med uppfödaren Åsa och hon sa att det kan ju ha skett en parning som ingen sett eftersom Luna och hanen var själva i ett rum så hon kan ju vara dräktig och därför vara lite hängig. Får kolla om ca 2 veckor om hon börjar få rosa och svullna tuttar. Är dom det så är hon förmodligen dräktig.

Ja det här är väll senaste updaten om oss 🙂 Hoppas ni allihopa mår bra?

 

 

4 tankar om “Nu börjar det bli ordning !

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet