Djurfamiljen

Nu kan vi köpa ett halsband som översätter kattens jamande till mänskligt tal

Spread the love

Nu kan vi köpa ett halsband som översätter kattens jamande till mänskligt tal om man ska tro företaget Temptations™.

catterbox
Printscreen från video. Video längre ner.

Nu ska vi kattägare alltså kunna förstå vad katten säger genom detta halsband. Via appen som tillhör halsbandet ska man kunna välja vilken röst man vill att katten ska ha.
catterbox
Printscreen från video. Video längre ner.

För att skapa och utveckla halsbandet har man spelat in och analyserat massor av olika jamanden. Halsbandet har dom valt att ge namnet Catterbox™. Catterbox™ ska lanseras i USA och på Nya Zeeland.
Catterbox
Printscreen från video. Video längre ner.

Personligen tror jag inte på det här. Som en tidning skrev så kan det vara någon form av Pr-kupp av något slag. Skulle man ha utvecklat ett sånt här halsband så känns det ändå som det skulle bli för trubbigt instrument så att säga. Så länge du inte kan läsa kattens tankar kan du inte veta exakt vad den säger. Jag behöver inget halsband för att tolka katterna vanliga jamande. Till största delen fattar jag vad dom vill. Det tycker jag man oftast lär sig fort att tolka sin egna katts jamanden. Det brukar vanligtvis vara mat, kel, uppmärksamhet, lek, jag har varit och bajsat jam, jag vill ut på balkongen jam osv. Beroende på när på dygnet dom jamar och i vilket rum och vad dom mer gör så går det fort att fatta 🙂 Här har ni Temptations™ presentationsvideo av Catterbox™:

Blir spännande att se fortsättningen på det här faktiskt. Vad tror ni?? 

2 tankar om “Nu kan vi köpa ett halsband som översätter kattens jamande till mänskligt tal

  1. Rashund

    Håller med om att det är jättesvårt att hitta bra leksaker till hundar. Ett tips är att om du har medelstora eller stor hund köpa ett däck som dom små liven kommer älska jag lovar.
    Kika gärna in om ni vill på min sida om tango och elvis

    1. heidi Inläggets författare

      Nu förstår jag inte riktigt? Har inte skrivit något om att det svårt att hitta leksaker till hundar. Tycker det finns en massa kul leksaker 🙂 Men har ingen hund än..

Kommentera