Djurfamiljen

Nyheter om kottebebisarna

Spread the love

Åh idag har jag sett något av det sötaste jag sett på länge. Den danska uppfödaren som jag har kontakt med trodde jag kunde kika på kottebebisarna redan nu eftersom jag och Amy har så bra kontakt. Säger någon med erfarenhet så, så litar jag på det. Så jag har kikat i boet idag ! ! Amy verkade ta det väldigt bra och blev inte sur. Hon fräste till men så fort hon fick lukta på min hand så lugnade hon sig vilket hon alltid brukar göra. Jag är så glad att en liten igelkott som inte alls är så domesticerad kan lita så mycket på mig som är människa. Jobbar på att bli lika bra polare med Jesse men det är en bit kvar. Dock ett stort OBS!, jag skulle inte kikat i boet om det inte vore så att Amy är så orädd och tyr sig så mycket till mig.

Bebisarna är två stycken och såååå söta ♥. De är redan väldigt mörka så gissningsvis får de ungefär samma färg som Amy.

Jag och mina goa tjej ♥
afrikansk pygmeigelkott

8 tankar om “Nyheter om kottebebisarna

  1. Mary, Fröken Tott och Adam

    Vad kul att du fått titta på dem!!
    och vilken fin bekräftelse Amys beteende var på er fina relation!
    Är nyfiken jag också så jag längtar tills det kommer bilder:)
    Gjorde förresten min far nyfiken på hur småkottar låter så jag får nog klicka upp din blogg när han är här så han får lyssna också:)

Kommentera