O R K A R INTE ! !

Spread the love

Ja jisses.. Kommer ni i håg personen som höll på och tjaffsa om mina kottar? Nu har jag fått sms också från personen. Blockade personen på Facebook och instagram för jag inte orkade fortsätta diskutera.. Hur som haver så var personen besviken eller något för jag glömt nämna saker i mitt blogginlägg som personen anser jag gör fel så då nämner jag väl det. Jag gör alltså fel när jag rör Amys ungar tidigt anser denna person. Man får tycka vad man vill men jag känner lilla Amy otroligt väl och ser när/om hon blir stressad. Däremot är jag inte underbegåvad så jag skulle självklart ALDRIG göra så om kotten som har ungar inte har 100 % tillit till mig.

Att jag skrev ett argt inlägg var för jag var fly förbannad och behövde få ut det.  Sen att ni vänner och läsare är söta och skriver snälla saker, ja självklart glädjer det mig men känn er inte tvungna. Jag får bekräftelse och kärlek från mina nära och kära. Det är huvudsaken, sen är det som kommer utöver det en bonus.

Personen ansåg också att jag pekat ut denne som dålig djurägare, sagt att personen är avundsjuk, det har jag inte gjort. Har heller ALDRIG skrivit VEM det är så jag har ju inte direkt pekat ut någon och förstört personens rykte. Visst det är fritt fram att läsa min blogg men tycker man inte om mig och det jag gör så är det ganska enkelt, ge f*n i att klicka er in här.

Jag letar tydligen också hela tiden desperat efter bekräftelse på att jag tar hand om mina djur bra. Vet inte när jag gjort det, skrev ett argt inlägg när jag var arg och nu, ja jag är arg igen.. Vill bara va i fred..

Jag vet att bloggen och Vimeddjur växer, i och med det flera personer som läser vilket innebär så klart att det alltid kommer nån som stör sig. Antar att det bara är att vänja sig men oskulden gör väl mest ont antar jag 😉

Nää nu ska den här attention hoe`n pussa på katter, kottar och sambo! Bäst dom ger jäkligt mycket uppmärksamhet så jag inte blir allt för bitchig 😉

Natti kära läsare !

4 tankar om “O R K A R INTE ! !

  1. heidi Inläggets författare

   Jag försöker. Men blir såå arg när personen hör av sig när jag försökt få personen att sluta. Men nu har jag inte hört nått. Har blockat överallt där jag kan.

   Ja djuren och sambon är dom viktigaste jag har, tokigt vore de ju att inte ta hand om dom.

   Kramar tillbaka

 1. Yvonne Fabach

  Heidi, det du går igenom nu är så typiskt avundsjuka personer som har ett tråkigt, obekräftat liv. Synd bara att det ska gå ut seriösa människor som du, som verkligen värnar om ditt stora intresse som gäller djur. Jag håller på dig. Kram <3

  1. heidi Inläggets författare

   Någonting är det som skaver hos personen. Känns som personen vill trycka till mig pgr av att jag ofta får mycket positivt från de flesta andra följare <3

   Tack för ditt stöd goa Yvonne <3

   Kramar

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet