Djurfamiljen

Heidi

Spread the love

Jag som skriver i bloggen heter Heidi och är 30 år gammal. Som du kanske förstår så är djur det bästa jag vet. Har vuxit upp på  landet i Småland med hästar, kaniner, fiskar, eremitkräftor, råttor, möss och Självklart katt!  Tycker om dom flesta djur men det är just katter och hundar som ligger mig närmast hjärtat. Jag har lyckan att få dela mitt liv med min sambo Christian, fyra härliga katter; Theodore, Hugo, Eddie, Luna och hunden Dominus. Vi har även en Afrikansk Pygméigelkott, ett gäng afrikanska jättelandsnäckor och ett akvarium. Vi bor i en lägenhet i norra Stockholm men vi drömmer om ett hus där vi kan bygga en stor rastgård till kattgänget.
heidi

Någonting som jag brinner väldigt starkt för är att höja kattens status och att rädda hemlösa katter. Eftersom min tid inte räcker till för att vara volontär på katthem så försöker jag hjälpa till via bloggen i stället. Så jag skriver om katthemmen för att ge dom extra uppmärksamhet så att fler katter har chans att få hjälp. Jag bidrar även med pengar till katthemmen. Genom min blogg vill jag även förmedla vilken underbar familjemedlem katten är och hur roligt man kan ha tillsammans med sin katt.

Jag jobbar på världens bästa jobb, nämligen webbtidningen VimedDjur.se där jag skriver artiklar och tar hand om tävlingar, marknadsföring/annonsering.

Hoppas du trivs på min blogg! //Heidi

heidi

Christian
Christian