Ps.

Spread the love

Har kommit in en ny annons till bortsprungna katter!!

Och så tycker jag ni skall kika in på den här bloggen: FreeDreams

Hon som skriver är 8 år och är redan jätteduktig på att skriva 😀

4 tankar om “Ps.

 1. ElinsWishlist

  Hej! Vill bara tala om att vi nu har skaffat två hemlösa katter som jourkatter. (jag mailade dig förr för råd angående att skaffa katt som student, och frågade lite om Ragdoll) Vi fick hem en fyramånaders vit kattflicka idag. Hon och hennes bror skulle avlivats i Fredags, men de fick genom Katthjälpen Malmö komma hem till oss för att vänja sig vid livet som tamkatter. Brorsan sprang iväg när de skulle fånga in dem, men han får förhoppningsvis komma hit imorgon. Det känns verkligen skönt att kunna ge dessa katter en ny chans, och det passar oss perfekt, då vi inte vågar skaffa en egen katt, eftersom vi vill vara lite flexibla och inte binda oss vid att vara kattföräldrar för 15 år. Kommer skriva lite om hur det går för missarna i min nystartade blogg. Tittar in här på din blogg regelbundet! Den är bra.

 2. heidi Inläggets författare

  Mariina:
  Du är verkligen duktig du 🙂
  kramis 🙂

  Anna:
  Tackar 🙂

  Elin:
  Men va härligt att ni löste det på det sättet. Väldigt ansvarsfullt och så ger ni ju två katter chansen till ett nytt liv :D, blir så glad att höra sådana här saker!
  Stort lycka till med jourkatterna och självklart kommer jag följa er på din nya blogg! Roligt att du tittar in här också 🙂

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet