Skogspromenad och drömmar!

Spread the love

banner210x130

Vilken härlig dag det har varit idag. Perfekt väder att ta ut katterna i. Eftersom min mamma och lillasyster är här och hälsar på så kunde vi ta med alla fyra pojkarna ut på samma gång 🙂 Det vart en halvtimmes promenad. Eddie och Theodore tyckte nog det var lite kyligt för dom var snabba tillbaka till bilen men Marwin och Hugo hade nog gärna varit ute längre. Glömde tyvärr kameran så det blev inga bilder.

Imorgon är det ju måndag igen och då är det jobba som gäller för min del. Jag önskar jag kunde jobba med katter på något sätt. Gärna som kattbeteende expert kombinerat med en webbutik med katt, hund och smådjursprylar. Skulle gärna ha bloggen som jobb också, tex åt någon kattsajt eller kattidning. Vad jag vet så finns det ingen speciell utbildning man måste ha gått för att få kalla sig kattbeteende expert men man skall ha en stooor kunskap om katter. Tycker att jag kan mycket men jag känner att det ändå så mycket mer kunskap jag behöver för att jobba som det. Skall ringa kattbeteende experten Susanne Hellman Holmström och fråga om råd hur jag blir det. Men jag antar att jag får gå kurser i kattbeteende, läsa en massa böcker i ämnet och fortsätta studera mitt egna kattgäng, det lär man sig mycket av.

Skulle ni vilja jobba med katter och på vilket sätt i så fall?

5 tankar om “Skogspromenad och drömmar!

 1. Sophia

  Jag skulle vilja jobba med djur över huvudtaget, men katter skulle vara underbart. När jag sökte gymnasium sökte jag faktist till ett djur gymnasium med special intriktning katt men kom dock inte in.
  Veterinär, försäljare, tidning eller expert inom speciella områden skulle inte spela någon roll för mig. Bara jag får arbeta med någonting som har med dom att göra.
  Tyvärr så behöver jag MYCKET mer kunskap än så länge, men som tur är så har jag tid att lära mig. 🙂

 2. Dhurata

  Jag älskar ju katter så ett jobb på någon tidning, hm ja….Jag hade gärna haft ett likadant önskemål som du 🙂
  Det hade varit himmelriket för mig att få ett sådant arbete!!
  Hoppas du har haft det mysigt med syrran & mamma , kram på dig !

 3. heidi Inläggets författare

  Sophia:
  Va tråkigt att du inte kom in på den linjen du ville. Har du inte möjlighet att prova nästa år igen eller kom du in på något annat som du gillar?
  Läs mycket kattböcker, på nätet och umgås mycket med dina kissar så skaffar du dig massa kunskap 🙂
  Jag har planer på ett djurrelaterat företag, om jag lyckas starta upp det får du söka jobb hos mig 😉

 4. Sophia

  Haha. Jag funderar på att söka nästa år igen, eller i alla fall plugga väldigt mycket katt. Umgåd med mina katter gör jag ju hela tiden redan. Sorgligt nog går det ut över min skol gång…

  Haha. Tack!

 5. heidi Inläggets författare

  Tycker jag du gör rätt i 🙂 skolan blir så mycket roligare om man pluggar något man gillar. Jag önskar jag kunde få börja om gymnasiet nu. Då skulle jag definitivt satsat på någon djurlinje.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet